USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діти з Луцька закликають об’єднуватися

8 Травня 2015 14:06
«Зараз ми маємо об’єднати наші зусилля і показати, що ми – непереможні», - закликають школярі під час покладання квітів до пам’ятних знаків у Луцьку.

Вшанували загиблих від тоталітарних режимів та поклали квіти до «Монументу жертвам, розстріляним органами НКВС 23-24 червня 1941-го року в Луцьку» та до «Стіни скорботи за жертвами розстрілу в’язнів у луцькій тюрмі» сьогодні, 8-го травня.

Для семикласника із ЗОШ № 3 Владислава Воронко історія України – улюблений предмет. Хлопець розповідає, що дуже цікаво дізнаватися все більше про свій народ, про подвиги мужніх, незламних духом українців. Владислав впевнений у тому, що українці – особлива нація, яка завжди гуртувалася для боротьби за свою землю, так зроблять і цього разу.
«Коли відбувається війна, то ми показуємо, що є єдиною нацією, а не так, як інші народи, які розколювалися та приєднувалися до сильніших. Тому зараз ми маємо об’єднати наші зусилля і показати, що ми - непереможні!», - наголошує школяр.
До присутніх звернулася начальник управління туризму та промоції Луцької міської ради Наталія Бунда. Вона каже, що війна сьогодні – це боляче і принизливо.

«Сьогодні день пам’яті і примирення. На жаль, як і 70 років тому ми досі боремося за нашу незалежність. Це боляче і принизливо, що таке досі коїться у світі. Під час Другої світової війни ми мали одного ворога, а тепер з іншої сторони. Втім, будучи єдиними, люблячими людьми, ми здолаємо агресора», - наголошує чиновниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus