USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі футзалісти вибороли срібло у Польщі

21 Березня 2016 22:30
Суперниками лучан були шість команд з різних куточків Польщі, команда футбольного клубу “Партизан” з Словакії та давні друзі з футбольного клубу “Адамс” (Брест, Білорусь).

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

19-20 березня гравці луцької команди “НІКО Ветеран-Лучеськ” брали участь у міжнародному турнірі з футзалу у польському місті Кросно на Кубок Президента Міста.

Вісім команд-учасниць поділили на дві групи, в яких в одне коло визначали по дві кращі команди, які продовжували боротьбу за медалі. Впевнено провели всі попередні поєдинки і луцькі ветеранівці.

У першому поєдинку лучани переграли брестський “Адамс” з рахунком 5:1. В другому — перемога над командою з міста Кракова з рахунком 4:2.

Третя гра з командою міста Варшави стала вирішальною у розподілі місць у групі. Тому вона пройшла обережно з обох сторін і в кінцевому результаті завершилася бойовою нічиєю 3:3.

Набравши сім очок лучани зайняли перше місце в групі, а брестський “Адамс” - друге з шістьма очками. У першому півфінальному матчі луцькі ветерани переграли команду “Партизан” з польського міста Бардейов з рахунком 4:2.

В матчі за третє місце між командами “Партизан” (Бардейов) та ФК “Адамс” (Брест) перемогу з мінімальним рахунком 3:2 отримали польські ветерани і стали третіми.

Окрасою турніру стала фінальна гра між господарями майданчика, командою міста Кросно та “НІКО Ветеран-Лучеськ”. Вже на 10-й секунді лучани відкрили рахунок, відзначився Роман Степанов. За п'ять хвилин Сергій Піддубний подвоює рахунок. Проте, під завісу першого тайму, лучани пропускають гол у свої ворота.

На початку другої половини, граючий тренер лучан Василь Кохановський забиває третій м'яч. Лучани стали грати на утримання переможного рахунку, а господарі навпаки - наростили темп. Їх зусилля увінчалися успіхом і за тридцять п'ять секунд до завершення основного часу зрівняли рахунок 3:3. Долю матчу вирішила серія шестиметрових штрафних ударів. Господарям “допомогли “ рідні стіни і вони були влучнішими. Відтак, 3:1 на табло.

Отож, лучани знову другі на престижному міжнародному ветеранському турнірі, а господарі — переможці. На урочистому закритті команда міста Луцька удостоїлась Кубка, диплома, а гравці — цінних подарунків.
Організатори відмітили та нагородили спеціальними призами кращих гравців турніру. Серед них і двоє луцьких ветеранівців. Роман Стапанов, забивши сім м'ячів, став кращим бомбардиром. А Сергія Піддубного, за його філігранну техніку володіння м'ячем, визнано кращим гравцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 22 Березня 2016 13:11
наші найкращі у всьму. молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus