USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гімназії та ліцеї Луцька можуть отримати нові природничі кабінети

14 Лютого 2017 13:59
Використати субвенцію з держбюджету на оснащення природничих кабінетів планують цьогоріч для п’яти навчальних закладів міста.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 14 лютого.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що торік не використали кошти освітньої субвенції на оснащення загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням математичних і природничих дисциплін комп’ютерними комплексами та мультимедійними засобами. Кошти перебувають на залишках освітньої субвенції і управління освіти просить розподілити ці кошти, аби закупити обладнання для спеціалізованих кабінетів у школах № 4, 7, 9, 14 та 22.

Як пояснив начальник управління освіти Олег Гребенюк, це цільова субвенція у розмірі 1,63 мільйона гривень на оснащення кабінетів фізики, математики, хімії, біології та географії навчальними комплексами. Вимогами для визначення закладів, які отримають обладнання було поглиблене вивчення природничих наук та заклади нового типу (гімназії та ліцеї). Таким чином, придбати оснащення для кабінетів планують для гімназій та НВК № 4 (кабінет математики та навчально-комп’ютерний комплекс), 7 (кабінети біології та географії та навчально-комп’ютерний комплекс), 9 (кабінети фізики, хімії, математики та навчально-комп’ютерний комплекс), 14 (кабінет математики та навчально-комп’ютерний комплекс) та 22 (кабінет географії та навчально-комп’ютерний комплекс).

На запитання члена комісії Сергія Були про те, чому для одних шкіл планують придбати обладнання на 130 тисяч гривень, а для інших – на 590, посадовець відповів, що це залежало від навчальних планів – у закладах, де поглиблено вивчають декілька предметів, обладнають декілька кабінетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus