USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцьких інвалідів війни та учасників бойових дій – новий голова організації

4 Грудня 2015 21:00
Новим головою «Луцької міської організації інвалідів війни, Збройних Сил України та учасників бойових дій» став Леонід Корчук. Йому делегували повноваження керівника організації під час загальних зборів.

Новообраний керівник зауважив, що за станом на сьогодні склалася така ситуація в області, що доводиться частково перебирати на себе соціальні функції органів місцевого самоврядування: добиватися справедливості та турбуватися про людей, які пережили голод і війну, кому сьогодні по 80-90 років і більше.

«Чотири роки в госпіталі лежала без діла апаратура, аби здати певні аналізи, ветеранів «ганяли» лікарнями, то в Боголюби, то ще кудись і за це потрібно було платити додатково гроші. Я це питання підняв через ЗМІ, доповідна пішла в прокуратуру. І після цього впродовж тижня вирішили питання й укомплектували госпіталь. І таких проблем було чимало», - розповідає Леонід Корчук.

Та додав, що отримавши високу довіру від учасників зборів, він і надалі докладатиме максимум зусиль, щоб боротися за соціальну справедливість.

«Скільки мені вистачить здоров’я, то я виконуватиму ваше доручення й турбуватимуся про соцзабезпечення ветеранів для створення нормальних людських умов життя», - пообіцяв новообраний голова.

Зауважимо, що днями усіх учасників міської громадської організації інвалідів війни, Збройних Сил України та учасників бойових дій вшанували за їхній вклад у збереження цілісності України та розбудову держави та дали їм матеріальну допомогу від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» у рамках програми «З добром у серці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus