USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі комунальники нагадали про «грішки»

30 Липня 2014 12:28
До Дня Незалежності у Луцьку повинні навести лад із об’єктами благоустрою.

Про це йшлося під час круглого столу з обговорення проекту рішення Луцької міської ради «Про Затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою, або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території міста Луцька», що відбувся 30 липня у Луцьку.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький звернувся до представників підприємств, які обслуговують мережі («Укртелеком», «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Волиньобленерго» тощо), із закликом навести лад із об’єктами благоустрою (зокрема, асфальтним покриттям, бруківкою, прибудинковими територіями), які порушили під час виконання робіт.

«Прошу, за ким є грішки, до Дня Незалежності постаратися максимально навести порядок там, де ви брали свої ордери і привести до належного стану, щоб потім мене не ганяли муніципали та не надсилали листи», - звернувся до учасників круглого столу Іван Кубіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus