USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі ліцеїсти склали присягу

13 Жовтня 2016 16:55
Більше сотні юних лучан вступили цього року до Луцького правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою, який є підшефним закладом волинських поліцейських. Сьогодні, 13 жовтня, напередодні Дня захисника України, 10-класники прийняли присягу ліцеїста.

Посвята у ліцеїсти відбулася на Меморіалі «Вічна Слава». Як розповів директор закладу «Луцький НВК-ЗОШ І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» Анатолій Дудич, цього року до ліцею вступили 102 учні. Багато з них продовжують династії правоохоронців.
«У складний час ви зробили усвідомлений вибір здобувати глибокі знання та навички, з високою відповідальністю ставитися до підготовки та служби в підрозділах Нацполіції. Це момент нового етапу вашого життя, свідомого ставлення, відповідальності перед державою, перед близькими та рідними. Вперті та наполегливі, творчі та свободолюбиві, ви готові творити нову якісну реальність в Україні», - звернувся він до вихованців закладу.

Як свідчить історія ліцею, переважна більшість випускників ліцею вступають далі у профільні виші і стають правоохоронцями. З часу створення ліцей дав путівку у доросле життя понад 700 вихованцям. Частина з них і нині захищає Батьківщину.
Привітав ліцеїстів і тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції ІІІ рангу Петро Шпига. Він побажав їм мирного неба та звершень у навчанні.
«Це перший відповідальний, серйозний крок у ваш житті. Думаю, у кожного з вас будуть і посвяти в студенти, і присяги на вірність Батьківщині, коли йтимете на служб у правоохоронні органи. Бажаю, щоб вибрали в подальшому правильний шлях на благо Батьківщини, щоб ви служили і працювали в правоохоронній системі міцної держави, без війни в абсолютному мирі», - зазначив він.
З вітальним словом звернувся настоятель храму святого великомученика Георгія Побідоносця, учасник АТО протоієрей Олександр Мазурак.
«Зерно знання вкладеться у ваше серце, щоб виросли гарні плоди. Ми всі чекаємо на ваші плоди і надіємося на них. Ми випроводжаємо вас у шлях навчання і віддаємо ваші наміри у руки Божі. Бажаю, щоб ви дивилися на подвиги і славу людей, які примножували славу держави, а в духовному плану – щоб ви дивилися на Матір Божу, яка вас покриває і дозволяє вам бути духовно високими.

Після виголошення присяги учням 10 класів ліцею вручили атестаційні книжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 13 Жовтня 2016 18:41
Гарні дітки!!!! Тільки чому в генерала такий тупий вираз обличчя де інтелект нової поліції це Шпига ?
дія до Іван Показати IP 16 Жовтня 2016 22:03
ШПИГА ПИСКИ НАЇВ ДОБРЕ ХАРЧУЄТЬСЯ
Ая Показати IP 14 Жовтня 2016 04:04
Ніяк не можу зрозуміти чому в такий важний для молді день, майже на всіх світлинах дівчата і хлопці стоять з закритими-заплющеними очима, чому? Кому залежить на тому, щоб молодість не генерувала позитиву на обличчї? Дивно і прикро, що командири не дотримуються правил, а може їх не знають і не формували класів від низьких до високих чи навпаки. Всі "загони" чи класи, виглядають жалюгідно. Тож військова форма а навіть коли її нема, зобовязує творити шеренги чи стрій, в геометричні фігури....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus