USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі малюки відзначили день миру

21 Вересня 2017 21:12
Сьогодні у світі відзначають день миру. З нагоди цього свята у Луцькому ДНЗ № 21 пройшов захід із патріотичними піснями та декламуванням віршів.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Завідувач дитячого садочка Олена Борисова зауважила, що тема миру для України дуже актуальна, тому педколектив і малюки активно брали участь в організації свята.

«Ми мріємо про мир щодня в нашій країні та й у всьому світі загалом. Мета сьогоднішнього концерту не лише відзначити міжнародний день миру, але й у творчий спосіб пояснити дітям саме значення слова мир», – розповіла керівник дошкільного закладу.

У цьому дитсадку функціонує шість звичайних груп і стільки ж компенсуючого типу, одна з яких – для діток із вадами опорно-рухового апарату, одна – для малечі з затримкою психічного розвитку та чотири групи, де виховуються дошкільнята з вадами зору.

Музичний зал ДНЗ вмістив чимало малюків. Участь у концертній програмі взяли старші вихованці, найменші були глядачами та оплесками підтримували кожен номер. Діти співали й декламували. Про те, що жити в мирі дуже важливо, малечі пояснили театралізованим дійством, головні герої якого – птахи з різних частин світу. На свято у дошкільний заклад також завітали депутати Луцької міської ради від фракції «УКРОП» Сергій Балицький та Вікторія Побережна. Вікторія вже давно співпрацює із ДНЗ № 21 та активно бере участь у його житті.

«Цей садочок дуже особливий. Він єдиний у місті працює за оздоровчо-реабілітаційним напрямком. Тут функціонує лікувальний кабінет, оснащений сучасними апаратами для корекції та відновлення зору, є масажний кабінет. Звичайно, заклад має чимало потреб. Ми із завідувачем обговорюємо, що саме необхідно, і завжди намагаємось допомогти. Із останнього – за кошти із мого депутатського фонду тут буде обладнано сенсорну кімнату, яка сприятиме розвитку малюків», – зауважила депутат.

Окрім цього Вікторія Побережна власним коштом допомогла дошкільному навчальному закладу із придбанням приладу для покращення зору. Також за сприяння депутата нещодавно було відремонтовано дорогу, що пролягає до садочка. Вікторія Побережна наголошує, що не лише вона опікується цим ДНЗ. За ініціативи депутата Луцької міськради від УКРОПу Олександра Кравченка з бюджету міста виділили 300 тисяч гривень на огородження території дитсадка.

На святі депутат також вручила подарунок для малюків – сертифікати на придбання художньої та навчальної літератури.

Вихованці ДНЗ № 21 постійно передають свої малюнки на Схід для бійців через волонтерів центру «Серце патріота». Керівник центру Сергій Балицький зазначив, що для формування свідомого громадянського суспільства надзвичайно важливо проводити патріотичні заходи для дітей.

«Колектив садочку обрав дуже гарний спосіб пояснити діткам, що таке мир. Чудово, що малечу розвивають різносторонньо. Адміністрація постійно ініціює акції, пов’язані із допомогою для бійців, залучаючи батьків та дітей. Зараз вони підтримали проект Чашка.in.ua – це твоя підтримка нашим бійцям. Чашки жовто-блакитного кольору із українською символікою продають, аби потім за ці кошти придбати найнеобхідніше на передову», – розповів Сергій Балицький.

Завершився концерт символічним танцем із білими голубами та стрічками у кольорах національного стяга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus