USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких муніципалів дофінансують через збільшення штату

20 Вересня 2017 22:48
Від експериментальної діяльності групи швидкого реагування муніципальної варти міста Луцька до штатної переходять в департаменті. Тому, аби ефективно діяти й надалі потрібне додаткове фінансування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 вересня.

Член комісії, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що необхідно, розподіляючи бюджет, передбачити муніципалам 200 тисяч гривень.

«Оскільки у них збільшився штат, то потрібні додаткові кошти», - інформував Ігор Поліщук.

Більшість підтримала це та рекомендує депутатам ухвалити відповідні зміни під час сесійного засідання.

Нагадаємо, що створити ГШР вирішили ще влітку й передбачили збільшення штату на 15 людей. Відтак, новий підрозділ створили в липні.

Як показала практика, зі слів очільниці департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, з моменту виклику ГШР до повного вирішення питання проходить, в середньому, 25 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 20 Вересня 2017 23:12
Ці муніципали необізнані ... люди, які не знають ні законодавства України ні правил благоустрою міста Луцька, краще б набрали туди толкових людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus