USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.90

Луцькі муніципали усерйоз взялися за паркохамів на авторинку

3 Вересня 2022 17:31
Інспектори з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради разом з патрульними й далі працюють над притягненням до адміністративної відповідальності водіїв транспортних засобів, які порушують правила дорожнього руху на вулицях Єршова, Карбишева та Індустріальній.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти.

Значна частина власників автівок, які приїжджають на луцький авторинок, паркуються за його межами, порушують при цьому низку Правил дорожнього руху, зокрема зупиняються на перехресті, виїздах з прилеглої території, пішохідних переходах та в зоні дії дорожнього знака «Зупинку заборонено».

Таке паркування спричиняє затори, ускладнює рух тролейбусів та іншого громадського транспорту, створює незручності пішоходам та лучанам, які проживають поряд.
Лише 1 вересня інспектори з паркування вручили 162 повідомлення, а в подальшому – постанови про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотознімання (відеозапису).
Як зазначають муніципали, за порушення правил зупинки, стоянки загрожує штраф – 340 грн. А за порушення правил зупинки, стоянки, що створює перешкоду для інших учасників руху, – штраф 680 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 4 Вересня 2022 05:54
Молодці! Давно пора вчити автобидло правилам паркування! А то українці тільки добре гаслами розкидаються, що "Україна- це Європа!".А по факту- ми Сомалі.Ще б муніципалам ЕВАКУАТОР!!Окупився б за місяць!
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2022 08:38
От там золоте дно для сирот. Можна навіть офіс туди перенести і більше нікуди не їздити.
1223 Показати IP 4 Вересня 2022 09:41
Смішно) кого притягнути до адміністративної відповідальності коли машина на транзитних номерах не на обліку чи взагалі на іншої країни реєстраці. Понабирали по оголошенню тих дітей а вони і бігають переводячи папір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus