USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьким недільним зарядкам - рік

23 Липня 2017 12:12
За рік ранкових зарядок, які для лучан організовують щонеділі, їх відвідали близько двох тисяч людей. А нині ініціатива, яка так припала до душі лучанам, святкує першу річницю.

З 17 липня по 4 вересня 2016 року вже проходила загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх», до якої долучилися понад 800 лучан та гостей міста. Кваліфіковані інструктори та тренери проводили для всіх бажаючих доступний комплекс вправ ранкової гімнастики. Лучанам ініціатива настільки сподобалась, що зарядки продовжили. Здебільшого, відбувались вони щонеділі вранці в чотирьох основних локаціях.

- ЛПЗ – 9:00 – стадіон ЛПТУ № 9; - Центр – 10:00 – площа перед входом в Центральний парк відпочинку імені Лесі Українки; - 33-й квартал – 10:00 – спортивний майданчик гімназії № 21; - 40-й квартал – 10:00 год. – спортивний майданчик ЗОШ № 11.

За цей час, зі слів керівника мережі фітнес-клубів «Інтер Атлетика» Володимира Горошка, який є партнером спортивних дійств, на зарядки прийшло близько двох тисяч лучан найрізноманітнішого віку – від дошкільнят, до дідусів та бабусь.
Володимир Горошко
Володимир Горошко
Відтак, символічну річницю з початку хорошої спортивної ініціативи вирішили відсвяткувати святковим сирним тортом. Також лучанам дарували річний абонемент в мережу фітнес-клубів «Інтер Атлетика».

Заступник міського голови Костянтин Петрочук подякував небайдужим за сприяння в розвитку такої ініціативи та запевнив, що Луцька міська рада і надалі долучатиметься до ініціатив, спрямованих на покращення стану здоров’я лучан.

Провів святкову зарядку заслужений тренер України Олег Хом’як, який ще з квітня гуртує людей на такі дійства. З його слів, це ранкові вправи – це здоров’я та заряд сил на цілий день.

«В людини є два основних ресурси – це час та здоров’я. Спочатку ми думаємо, що нам не вистачає часу, але потім помічаємо, що втрачаємо здоров’я», – пояснює він.

Після зарядки, яка відбулась на Театральному майдані, всіх учасників пригощали святковим сирним тортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus