USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі перевізники просять зменшити норму пасажирів-пільговиків

28 Січня 2016 15:40
Перевізники міста просять змінити кількість пільговиків, які можуть одночасно безкоштовно їхати в маршрутках з семи до 4.

Так, у Луцьку готують зміни до договору про перевезення. Обговорення цього питання відбулося сьогодні, 28 січня, під час засідання круглого столу.

На засідання запросили представників перевізників, а напрацьоване рішення планується представити вже на наступне засідання міськвиконкому.

Як зазначив начальник міського управління транспорту Анатолій Миронюк, більшість з правок в договорах зумовлені чинним законодавством та умовами часу. До прикладу, погодження тарифів на перевезення має відбуватися після обговорення Організатора перевезень (управління) і перевізників.

Перевізники запропонували декілька власних правок в договір. Приміром, дискусію викликав пункт про те, що перевізник «забезпечує збір виручки відповідно до встановлених тарифів, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, до запровадження Організатором автоматизованої системи безготівкової оплати проїзду та електронних проїзних документів». Так, вони вважають, що речення про введення електронного квитка не потрібне, оскільки це мають вводити перевізники спільно зі організатором перевезень.

Крім того, в перевізників є перестороги до ймовірного учасника введення електронного квитка – підприємства «Візор». Так, вони переконують, що гроші, які пасажири їм сплачують за перевезення, вони не готові доручити цьому підприємству, яке, згідно з їх інформацією, вже розробляє валідатори – пристрої, потрібні для введення електронних квитків.

Окрім того, перевізники просять зменшити кількість пільговиків, які можуть одночасно їхати в маршрутці. Вони мотивують це тим, що 7 пасажирів – це чверть. Відтак, вони пропонують зменшити цю кількість до 4.

Щодо згаданої пропозиції, то Анатолій Миронюк повідомив, що її розглянуть.

Зрештою, учасники зустрічі домовилися, що всі правки від перевізників будуть розглянуті і «максимально враховані».

До слова, перевізникам також нагадали, що в місті оголошені карантинні заходи, у зв’язку з епідемією грипу. Відтак, всі водії мали отримати дезрозчини для протирання поручнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 17:08
Коли понажираються ці перевізники?Необхідно ввести контроль наявности квітків у пасажирів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus