USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі спортсмени привезли додому медалі найвищого ґатунку

23 Лютого 2015 17:07
Чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору тривав з 20 по 22 лютого у сусідньому Рівному. Луцьк представляла спортивна династія: Анатолій та Вадим Гречки. Про перипетії змагань у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів їхній наставник, заслужений тренер України, Олег Хом’як (на фото):

– Вадим Гречко виборов друге місце у триборстві та у жимі лежачи в категорії до 82,5 кілограмів. Його батько, Анатолій, якому в дні змагань виповнилося сорок сім років, виграв перше місце в триборстві і жимі лежачи. До речі, Гречко-старший став вдесяте чемпіоном України, – повідомив Олег Хом’як.

Олег Хом як
Олег Хом як
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іруся Є. Показати IP 23 Лютого 2015 20:12
Олег-ти найкращий!Вітаю тебе і твою команду(банду)!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus