USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі важкоатлети – серед перших на Чемпіонаті України

28 Травня 2014 08:38
У місті Славутич Київської області відбувався чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат у вікових категоріях до 15 та до 17 років, інформує Вісник+К.

Хороші результати показали волинські дівчата-важкоатлетки: у ваговій категорії до 40 кг серед п'ятнадцятирічних Тамара Шевчук здобула срібну, а Анастасія Степанюк - бронзову нагороди. Обидві навчаються у Луцькій ЗОШ № 24, а тренуються у ФСТ «Динамо» під керівництвом заслуженого тренера України Миколи Авраменка та тренера-викладача Юрія Стаднюка.

Серед юнаків до 17 років у ваговій категорії 85 кг бронзовим призером став Богдан Андрусь. Юнак є кандидатом у майстри спорту з важкої атлетики. Навчається спортсмен у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. На чемпіонаті представляв фізкультурно-спортивне товариство «Колос».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus