USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Континіум-Волинь-Університет» не потрапив у четвірку кращих

15 Березня 2014 22:00
У 14-му турі жіночої Суперліги з волейболу луцький ВК «Континіум-Волинь-Університет» приймав вдома тернопільську «Галичанку». В цих матчах мала вирішитися доля останнього фіналіста четвірки кращих чемпіонату. Але тернополянки достроково здобули останню путівку у «Фінал чотирьох», розгромивши волинянок у першому матчі 3:0.

Нагадаємо, у 13-му турі Суперліги лучанки у Євпаторії двічі програли «Керкінітіді».

«Континіум-Волинь-Університет» - «Галичанка-ТНЕУ-УкрІнбанк» - 0:3 (25:27, 22:25, 15:25)

Волинянки впевнено розпочали гру і вже до першого технічного тайм-ауту вели в чотири пункти – 8:4. Та дуже швидко тенополянки, скориставшись чисельними помилками господарів майданчика відновили паритет – 8:8, 10:10, 13:14. Нога в ногу команди йшли і до третього десятка – 20:23. Два очки Анни Степанюк майже врятували ситуацію – 22:23. Це змусило головного тренера «Галичанки» Андрія Романовича взяти перерву. Команди вийшли на більше-менше і Степанюк принесла ще три м’ячі у цій партії волинянкам. Проте останній м’яч у сеті забила колишній гравець луцької команди Олена Туркула – 25:27.

Друга партія теж пройшла за рівної боротьби – 9:10, 12:12. Та позначку другого технічного тайм-ауту беруть першими лучанки. У цьому їм допомагають по черзі аут гостей та голи Анни Степанюк, Юлії Молодцової та Анни Галицької – 16:12. «Континіум-Волинь-Університет» і далі продовжквав тримати противника на безпечній дистанції, поки до справи серйозно не взялися наші ж колишні гравці Ольга Фарисєєва Андрусенко та Олена Туркула – 20:17. Вони і подарували перемогу тернополянкам у цьому сеті – 22:25. А заодно і вихід в четвірку. «Галичанці» достатньо було взяти у Луцьку одне очко з шести, чого вони вже досягли в кінці другого відтинку гри. Тому третя партія несла лише спортивний характер і ніякого азарту.

Богуслав Галицький в третьому сеті поміняв в третій зоні Анастасію Тищенко на Ірину Собчук, але кадрові ротації не дозволили виграти навіть партію престижу. Навпаки, лучанки програли на цей раз вже і без боротьби – 15:25.

Матч-відповідь команди зіграють у суботу, 15 березня, хоча ніякого турнірного навантаження він не несе.

Отже, волинянки втратили всі шанси боротися за потрапляння у «Фінал чотирьох», щоб поборотися за медалі Суперліги. А тернопільська «Галичанка» у перегонах за нагородами чемпіонату склала компанію южненському «Хіміку», «Сєвєродончанці» та запорізькій «Орбіті».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus