USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У луцьких волейболісток – новий капітан

3 Вересня 2015 11:30
Останнє місце на другому товариському турнірі присвяченому пам’яті ректора Тернопільського національного економічного університету, віце-президента ФВУ професора Сергія Юрія зайняла луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет».

Усі три гри лучанки програли, не взявши жодної партії. Першого дня підопічні Богуслава Галицького були розгромлені місцевою «Галичанкою». У наступному матчі волинянки намагалися дати бій чинному чемпіону Білорусі, та марно. Найкраще луцький «Континіум» виступив у зустрічі з віце-чемпіоном минулорічної Суперліги – ВК «Сєвєродончанка».

«Континіум-Волинь-Університет» - «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» – 0:3 (12:25, 11:25, 21:25)

«Континіум-Волинь-Університет» - «Перлина Полісся» – 0:3 (18:25, 21:25, 20:25)

«Сєвєродончанка» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0 (25:16,25:21, 25:22)

За підсумками трьохденних змагань команда з Сєвєродонецька виборола «золото» турніру. Другими стали місцеві дівчата, а «бронза» дісталася білоруським гостям.

Невдалий виступ своїх підопічних Богуслав Галицький пояснює втратою трьох гравців у міжсезонні. Нагадаємо. Влітку команду покинули Анна Степанюк, Юлія Молодцова та капітан Анна Житовоз.

«Ми розуміли, що без цих виконавців нам буде важко грати. В деяких моментах у нас не складалася гра. Але якщо забрати з будь-якої команди половину основи, вона теж розсиплеться, - пояснив Галицький. – Та у нас є хороша зміна. У нас молода команда і молодий капітан. Вони матимуть достатньо ігрової практики в найкращому чемпіонаті країни, щоб зростити як гравці».

Зазначимо, новим капітаном волинянок стала зв’язка Олена Рудик. Богуслав Галицький запевнив, що цьогоріч це звання буде перехідним, і кожен гравець зможе спробувати себе у цій ролі.

Після тернопільського турніру ВК «Континіум-Волинь-Університет» відправився на тренувальні збори на Світязь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Вересня 2015 11:36
Наші дєвкі класні! Мужикам фору не дадуть.
Захар Показати IP 3 Вересня 2015 13:00
трєнєр пр*срав всю каманду. нада було менше красти і мутити. був би склад чемпіонок і було б бабло. а тепер хай розкаже про перспективних наших дівчат......... навіть нема в кого вчитись грати
Юр Показати IP 3 Вересня 2015 13:31
Ну нічого - будуть грати ті, хто є. З Черніговом змагатимуться. Тут головне бачення перспективи. А його по ходу нема. Вже 2 роки нема.
Ірина Показати IP 3 Вересня 2015 14:59
запрошую всіх приходити на ігри і підтримувати дівчат і волинський волейбол

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus