USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі волейболістки – у фіналі Суперліги

23 Березня 2017 18:22
Волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» перемогла в останніх матчах «регулярки», двічі здолавши ВК «Сєвєродончанка» на чужому майданчику. Тим самим волинянки вперше за чотири сезони знову втрутилися у боротьбу за нагороди головного чемпіонату країни.

«Волинь» відправилася у Сєвєродонецьк, де не була вже майже три з половиною роки – з листопада 2013 роки, щоб вирішити задачу зберігання третього місця. Адже місце у «четвірці» лучанки забезпечили собі ще у домашньому турі з «Орбітою». Прохід ж у фінал з третього місця гарантував підопічним Богуслава Галицького одну додаткове очко у фіналі. Це дає хороші шанси подоротися не тільки за бронзу, а й за срібло Суперліги.

«Сєвєродончанка» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - 1:3 (23:25, 14:25, 25:23, 14:25)

«Сєвєродончанка» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - 0:3 (20:25, 22:25, 11:25)

Хоча рахунок показує беззаперечну перевагу гостей, не все гладко було у волинянок у виїзному турі. Моментами господарки показували змістовну гру і нав’язували боротьбу. Це дозволяло лучанками не розслаблятися і старатися продовжувати гнути свою лінію. Зауважимо, у матчах з «Сєвєром» грав основний склад волинянок, що ще раз підкреслює важливість туру. Адже йшла не тільки боротьба за третє місце першого етапу, а й підготовка до серйозних матчів другого.

«Команда готова не на всі 100 %. Цим складом ми граємо вже давно, єдине, що цього року змушені були робити деяку перестановку на майданчику і зміни у тактиці. Це вкотре дозволило нам побачити свої слабкі строни і виявити нові сильні моменти у нашій грі. У нас вдосталь часу, аби добре підготуватись до фінальних ігор. Цей час ми будумо серйозно працювати над своїми помилками», - розповіла капітан команди Олена Рудик.

Фінальний етап змагань пройде у два тури. Перший відбудеться в Терноплі 6-8 квітня, другий у Южному – 21-23 квітня. Нагадаємо, у другому етапі команди стартують з бонусними очками відповідно до занятих місць: в «Хіміка» - 3 очки, у «Галичанки» - 2 очки, у «Волині» - 1 очко, а от вінницький «Білозгар» почне боротьбу без залікових балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КАПІТАН ЛУЧАНОК МОЖЕ ПОВЕРНУТИСЯ НА ОСТАННІЙ ТУР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus