USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі волейболістки розгромили «Регіну»

21 Листопада 2016 08:34
Волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» на виїзді у Рівному здобула подвійну перемогу у матчах четвертого туру проти місцевої «Регіни».

У двох швидких матчах лучанки поклали на лопатки «Регіну» менше, ніж за годину. Планомірні і точні атаки волинянок не залишили господаркам шансів.

«Зіграли непогано, але і це ще не все, що ми можемо. Старалися добивати всі м'ячі. За хорошої доводки успішно атакував наш перший темп. У нас є свої тактичні цілі, і ми постійно працюємо над їхнім втіленням. Поки ще зарано розкривати всі карти. Далі нас чекають ігри з «Хіміком». І тут наше завдання – не гадати, а показувати свою гру, виконувати всі вказівки тренера», - розповіла зв’язка лучанок Олена Рудик.

«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» – «Волинь-Університет-ОДЮСШ»

0:3 (12:25, 17:25, 19:25)

0:3 (14:25, 17:25, 16:25)

В інших матчах туру запорізька «Орбіта» вдома взяла шість очок в іграх з «Сєвєродончанкою» - 3:0, 3:1. Вище своєї голови стрибнути чернігівські волейболістки, не втративши жодного очка у протистоянні з вінницьким «Медуніверситетом» - 3:1, 3:1. А от у центральному матчі туру южненський «Хімік» в двох трипартієвих матчах здолав тернопільську «Галичанку» - 3:0, 3:0.

У турнірній таблиці луцька «Волинь» піднялася вже на друге місце Суперліги. А «Педуніверситет» з Чернігова вперше за свою історію піднявся на п’яту сходинку «турнірки».



Нагадаємо, у третьому турі підопічні Богуслава Галицького в домашніх стінах перемогли вінницький «Медуніверситету».

У рамках наступного туру до Луцька приїду лідер Суперліги – ВК «Хімік». Матчі заплановано на 25-26 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» У КУБКУ ПОТРАПИЛА НА «ГАЛИЧАНКУ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фан Показати IP 21 Листопада 2016 11:45
Ви радість і надія Волинського спорту! Дякую, що боретесь і виграєте не дивлячись на різні обставини!
Вболівальник Показати IP 21 Листопада 2016 21:36
Молодці, але дуже сумно дивитися на деградацію Чемпіонату України - просто смішний рівень. Грають студентські команди. Хімік беззаперечний чемпіон України
Горе-вболівальник Показати IP 21 Листопада 2016 22:09
Деградація не лише у волейболі, а й у футболі, баскетболі і т.д. А на рахунок дівчат: є надія на довгоочікувані медалі) Я щиро вірю що вони будуть саме цього сезону)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus