USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі волейболістки запрошують на останні ігри сезону

10 Березня 2017 12:22
У рамках 13 туру жіночої Суперліги луцька волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» зіграє останні домашні ігри сезону. Суперником волинянок стане запорізька «Орбіта».

Матчі між цими командами цікаві тим, що обидва колективи претендують на потрапляння до «Фіналу чотирьох». Хоч у «Волині» краще турнірне становище, вона все ще не забезпечила собі місце у другому етапі змагань. Проте завдання у підопічних Богуслава Галицького не є надто складним. Їм може вистачити і однієї перемоги в останніх чотирьох матчах.

У запоріжанок ситуація набагато складніша. Їм може не вистачити і 100-відсоткового показника в останніх чотирьох матчах. Багато залежить і від гри третього претендента на путівку у фінал – вінницького «Білозгара». Всю складність ситуації запоріжанок видно у турнірній таблиці, де Луцьк – третій (40 очок), Вінниця – четверта (39 очок), Запоріжжя – п’яте (34 очки). Зазначимо, южненський «Хімік» та тернопільська «Галичанка» вже забронювали собі місця у фінальній частині чемпіонату.

«Налаштовуємося серйозно. Ми ще нічого собі не гарантували. Нам треба перемагати. Навіщо мені потім рахувати якісь показники, якщо можна вирішити завдання вже в цьому турі. Тим більше, як завжди в Луцьку, зал буде переповнений вболівальниками», – розповів Заслужений тренер України Богуслав Галицький.

Не втрачає оптимізму й наставник запорізької команди Ірина Комісарова. Тренер впевнений, що її команда зробила правильні висновки після поразки від «Галичанки» і зараз готова дати бій луцькій «Волині».

«Матчі однозначно будуть складними. Луцька команда має специфіку – грає на високих передачах, але ми вивчили суперника досить непогано, готувалися спеціально до нього. Якщо волейболістки виконають те, що ми заготували, гадаю, доб’ємося позитивного результату», - зауважила Комісарова.

Отож, матчі між луцькою ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» та ВК «Орбіта» із Запоріжжя відбудуться у п’ятницю, 10 березня, 17:00 та в суботу, 11 березня, о 10:00.

В інших матчах туру вінницьких «Білозгар» прийматиме южненський «Хімік», тернопільська «Галичанка» побореться в домашніх стінах зі «Сєвєродончанкою», а рівненська «Регіна» зустрінеться з ВК «Педуніверситет» (Чернігів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛЕЙБОЛ: КАПІТАН ЛУЧАНОК МОЖЕ ПОВЕРНУТИСЯ НА ОСТАННІЙ ТУР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus