USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волейбол: «Волинь» у Кубку потрапила на «Галичанку»

17 Листопада 2016 17:00
Федерація волейболу України у четвер, 17 листопада, провела жеребкування півфіналу національного Кубку серед чоловічих та жіночих команд.

Луцькій жіночій волейбольній команді «Волинь-Університет-ОДЮСШ» дістався принциповий суперник – Тернопільська «Галичанка». Матчі відбудуться в тернопільському залі, про який наставник лучанок Богуслав Галицький неодноразово негативно відгукувався.

«Матчі в Тернополі завжди складаються важко для нас. Коли переходиш із залу, який відповідає міжнародним стандарт, в зал, який за розмірами не відповідає вимогам чемпіонату України, звісно дуже складно до нього пристосуватися. Зал і низький, і вузький. В такому залі, хто сильніше б’є, той і виграє. Нашій команді, яка грає в більш класичний волейбол, з використанням високих передач, в такому залі дуже складно», - пояснив тренер.

Заплутана цього сезону й статистика очних зустрічей команд. На товариському турнірі в вересні в Тернополі лучанки поступились господаркам. Перший тур Суперліги ВК «Волинь» теж зустрів в Тернополі, тоді суперники обмінялися перемогами. А от у груповому етапі Кубку підопічні Богуслава Галицького в домашніх стінах не залишили шансів тернополянкам. В цьому світлі шанси суперників виглядають рівними.

В іншій парі в спорткомплексі «Олімп» в Южному зіграють місцевий «Хімік» та вінницький «Білозгар». Обидві півфінальні зустрічі заплановано на 3-4 січня наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus