USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцькі волонтери повезли «миколайчики» для бійців АТО

19 Грудня 2015 20:45
Аби потішити українських захисників, напередодні Дня святого Миколая. волонтери центру «Серце патріота» вирушили в зону АТО.

Так, цього разу мікроавтобус з благодійним вантажем їхатиме до бійців, які служать у 14-ій танковій бригаді (Вугледар), 14-ій окремій розвідувальній бригаді (Новомихайлівка) та 25-ій бригаді (Селідове).

Зі слів керівника центру «Серце патріота», депутата Луцької міської ради від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Сергія Балицького, у планах – відвідати загалом 6 підрозділів.

Серед благодійної допомоги, яку зібрали волонтери, – чоботи-«дутіки», 100 пар теплих рукавиць, зимові військові форми, ліхтарі та батарейки для розвідки, балаклави, 300 пар шкарпеток, 100 пар устілок, светри, 50 пар берців, бушлати. Також передають інструменти та рідину для автомобіля – антифриз. Інша частина допомоги – це солодощі (закупив Апеляційний суд у Волинській області ), яблука та інші продукти харчування. УКРОП придбав берці, балаклави, бушлати, одяг, гумові чоботи на суму 37 тисяч гривень.

«Серце патріота» постійно співпрацює з батьками воїнів АТО. Традиційно і цього разу волонтери передають від рідних та близьких адресні посилки чотирьом бійцям.

А чи не найціннішим подарунком солдатам стане український прапор, розмальований волошками. Такий неординарний сюрприз підготували для солдат учні 11-В класу луцької гімназії №4. Також діти зібрали для бійців солодощі.
Сергій Балицький каже, що наступна їхня волонтерська поїздка у зону військових дій буде ювілейною – сотою.

Окрім цього, подарунки для бійців на передову до свята Миколая підготували учні Перемильської школи та ЗОШ села Мерва.
Також волонтери із берестечківського добровольчого волонтерського центру, учні місцевої школи, передали малюнки, ляльки-мотанки та 2 ящики печива.
Особливою втіхою для солдат будуть теплі в'язані шалики, які дбайливо виготовили вихованці ПТУ №27.
«40-студенток передали 40 подарунків для бійців. Ми були приємно здивовані, коли дізналися, що це за подарунки - 40 в'язаних зимових шарфів для хлопців на передову», - тішиться волонтерка Наталія Кириленко.
Усе це берестечківські волонтери через «Серце патріота» також передали на схід.

«Кілька днів тому для перевезення благодійного вантажу солдатам ми придбали ще один мікроавтобус у Німеччині. Наступного разу плануємо вирушати у дорогу саме ним. У сотій поїздці згідно з графіком маршруту у нас головний пункт призначення – військовий госпіталь, що у Сіверодонецьку. Туди ми завеземо медикаменти, перев’язувальні матеріали, 10 інвалідних візків та ковдри. Ці речі нам вдалося отримати в рамках гуманітарної допомоги завдяки нашим німецьким друзям з Бремена», – говорить Сергій.

Напередодні Дня святого Миколая ще один депутат Луцької міської ради від УКРОПу, бієць 14 ОМБ Олександр Кравченко також організував доставку вітамінних помаранчевих «миколайчиків» бійцям 14-го протитанкового дивізіону та реактивного артилерійського батальйону.

Довідково:

Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України. Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили 98 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП». Цього разу благодійний вантаж допомогли організувати: Апеляційний суд у Волинській області (керівник апарату – Оксана Підгальна), підприємці Володимир Олейник та Ігор Курилін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 19 Грудня 2015 23:23
А Олешко такою волонтер?
Анонім до Петро Показати IP 20 Грудня 2015 10:09
так він жеж прапора тримає:))
А до Анонім Показати IP 20 Грудня 2015 12:38
Прапор прапора?
Соняшник до Петро Показати IP 20 Грудня 2015 21:41
Ні, примазався)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus