USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі «Воїни Любарта» відвідали спортивні клуби кількох країн Європи

14 Травня 2019 14:33
Під час підготовки до ІІІ Міжнародного професійного турніру з ММА «Lubart’s Warriors» лучани мали змогу познайомитися зі своїми майбутніми суперниками та відвідати спортивні клуби декількох країн Європи.

Про це повідомляє президент Клубу «PRIDE» Олександр Кулаков.

Першою спортивною зупинкою наших спортсменів стала мальовнича Італія, де бійці Клубу бойових мистецтв «PRIDE» проходили підготовку за напрямками боксу, ММА та К-1 в Клубі FreeCombatBrixiaASD/SamboSportivoeCombat. У програмі навчально-тренувальних зборів бійці відвідали живописні місця Італії: озеро Гарда, Венецію та історичну Брешію.

Наступним кроком було налагодження спортивних зв’язків із спортивними організаціями Франції. Організатори змагань передали запрошення на турнір у Луцькому замку керівнику «BerbereFightClub» (м. Ніцца) Mr. Limem Belhathem, після чого французькі колеги люб’язно запропонували нашим бійцям екскурсію незабутніми місцями – CoteD’Azur – Лазурного узбережжя.

Волиняни відвідали Ніццу, Кани, Монте-Карло, Марсель та Кассіс.

Спортивно-туристична подорож «Воїнів Любарта» продовжилася в Німеччині, де лучан гостинно прийняв спортивний клуб Stahlwerk (м. Баден-Баден) та його керівник Simon «TheVIKING» Mueller – відомий в Європі професійний боксер. Дружні команди провели спільні тренування та домовилися про подальшу плідну співпрацю, зокрема щодо розвитку дитячого та професійного спорту.

ІІІ Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» проходитиме за підтримки Луцької міської ради спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та регіонального відділення Національного олімпійського комітету. Запрошуємо лучан та гостей міста підтримати «Воїнів Любарта» 9 червня в луцькому замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus