USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі виші увійшли до сотні найкращих в Україні

3 Червня 2021 07:41
Два луцькі виші – Волинський національний університет імені Лесі Українки та Луцький національний технічний університет – потрапили до сотні найкращих в Україні.

Новий рейтинг українських вишів «Топ-200 Україна 2021» оприлюднив Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» спільно з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.

Перше місце у рейтингу зайняв Київський національний університет імені Тараса Шевченка, друге – Київський політехнічний інститут імені Сікорського, третє – Харківський національний університет імені Каразіна.

Згідно з рейтингом, ВНУ імені Лесі Українки опинився на 28 сходинці, а ЛНТУ – на 68.

Під час складання цьогорічного рейтингу експерти до уваги брали напрацювання міжнародної Конференції IREG 2020 та берлінські принципи, затверджені учасниками другої наради IREG.

Детальніше – за посиланням.

Як ми писали, згідно з показниками даних наукометричної бази Scopus Волинський національний університет імені Лесі Українки опинився на 25-му місці, а Луцький національний технічний університет – на 101-му.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 3 Червня 2021 08:49
вони мають у пятнацятку входити,як обласні виші. Для чого держава витрачає кошти на не потрібних спеціалістів,які з дипломами стоять на Варшавці чи їдуть збирати полунцю?
Василь Показати IP 3 Червня 2021 12:10
А навіщо стільки високласних спеціалістів ??Це скільки потрібно місць чиновників??Можливо-це просто заробляння грошей на видачі пластику.Платна освіта добиває інженерні кадри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus