USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі заклади, які планували святкування Нового року, скасували корпоративи

28 Грудня 2022 13:35
У Луцьку поліцейські вирішили провести превентивні розмови із закладами, які зібралися організовувати корпоративи, незважаючи на комендантську годину.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу, пише ВСН.

Читати ще: Комендантська година: у Луцькій громаді заборонили святкування новорічних корпоративів та салюти

Поліція попередила, що за закладами громадського зарчування пильно стежитимуть патрульні. Так званий «рейд» розпочали із сусіднього до управління патрульної поліції поліції – казино. Тут запевнили, що у новорічну ніч працівники і гості закладу будуть вдома, а заклад працюватиме до 22 години. У цьому запевнили правоохоронців і у пабі «Карабас Барабас», де щороку влаштовували гучні корпоративі. Ще рік тому тут були гучні конкурси, дискотеки, тощо. Цьогоріч, запевнили, не буде ні душі. Головна причина відмови від гулянь – комендантська година.

Нині, розказує капітан поліції, деякі заклади громадського харчування, вигадали схему, яка нібито дозволяє їм працювати у комендантську годину. Мовляв, гості заходять до її початку, тобто до 12 години ночі, а виходять по її закінченню, себто після 5 ранку. Проте у поліції наголошують, що перебувати у громадських місцях у комендантську годину – заборонено.

Читати ще: Комендантську годину скасовувати не будуть: на Волині під час новорічно-різдвяних свят побільшає нарядів поліції

Ресторан на вулиці Ковельській, де декілька днів тому, думаючи, що їм телефонують клієнти, розповідали, що у новорічну ніч гулятимуть до 5 ранку. Тепер же кажуть, що у новорічну ніч працюватимуть лише до 20 години і не планують корпоративів. Згодом по телефону вони сказали, що всі гості, які забронювали столики на новорічну ніч, попереджені, що заклад не працюватиме.

Після розголосу, як з’ясувалося, відмовився порушувати комендантську годину і луцький нічний клуб «Версаль», який ще у п’ятницю планував гуляти до ранку.

Правда це чи ні, чи власники вирішили ввести в оману правоохоронців та журналістів, стане відомо за кілька днів. Адже чи не біля кожного закладу громадського харчування буде чергувати патруль.

Детальніше – у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
отакої Показати IP 28 Грудня 2022 13:55
"...Головна причина відмови від гулянь – комендантська година." А може все таки війна?
Віта Показати IP 28 Грудня 2022 14:23
Війна в країні людей ховають кожен день і ще гуляння можуть бути? !
Олег Показати IP 28 Грудня 2022 14:42
О 24:00 закриють всі двері, а о 5:00 відкриються і всіх випустять. Стандартна схема ще із часів карантину. Сам так одного разу в Карабасі гуляв.
лучани Показати IP 28 Грудня 2022 14:45
Зараз немає адміністративної відповідальності за порушення комендантської години. Є практика притягнення за злісну непокору співробітникам поліції, за перебування за кермом у стані алкогольного сп'яніння, а от важелів впливу на порушників комендантської години до цього часу нема
Вв Показати IP 28 Грудня 2022 15:16
Довбні!!! Це точно причина комендантська година?! Нічого не доходить, відправ Своїх в голод, холод під землею сидіти і це в кращому випадку, тоді погоцаєте!
Діагноз Показати IP 28 Грудня 2022 15:27
То яким треба бути тупо-відмороженим, щоби планувати новорічний корпоратив під час війни ?! Вони не то головами - вони навіть і с&акою не думали !
Народ Показати IP 28 Грудня 2022 15:37
А тепер дайте відповідь, як буде аргументувати своє рішення міська рада, яка дала дозвіл ігорним закладам працювати цілодобово з продажем алкоголю ? І як на то будуть реагувати правоохоронні органи в особі славної поліції у комендантську годину ? Ой, чує моє серце, шо просто прийде лісник і перед виборами вижене одних і других з лісу !
Вася Олика ПЛ Показати IP 28 Грудня 2022 16:04
А на що ???
Інна Показати IP 28 Грудня 2022 19:03
Справді, люди , вдумайтесь! Під час війни корпоратив з конкурсами і дискотеками? З макіяжами і гарними платтями? Ну незрозуміти мені…. Та зберіться колективом, побажайте, щоб хлопцям повернутись живими, а кошти, які зазвичай витрачаєте на корпоратив, зберіть і віддайте хлопцям на зброю, на свічки, на теплий одяг! Ми, до прикладу , робимо так!
Правда Показати IP 29 Грудня 2022 08:33
А чего їм не гуляти!? Сидять в теплих кабінетах,отримують по 30 000 зверху до зарплати "за особливі умови"!!!!! З жиру бісяться ,нам , з нашою мінімалкою, їх не зрозуміти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus