USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі бібліотеки поповнилися літературними новинками. ФОТО

22 Листопада 2013 17:45
Луцькі міські та шкільні бібліотеки отримали в подарунок комплекти книг, які були придбані благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк». У подарункових наборах – важливі праці українських літераторів. У книжках піднято найголовніші проблеми українців, тож вони неодмінно стануть в пригоді юним і дорослим жителям обласного центру.
Передача подарунків відбулася сьогодні в приміщенні Луцького палацу культури. Представники бібліотек міста змогли взяти участь також в урочистому відкритті фотовиставки «Ландшафти благодійності». Роботи фотографа Юрія Косюка представили 10 найкращих проектів благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».
Директор Центральної бібліотеки для дітей міста Луцька Ніна Бочарова відмітила важливість інтелектуальних і культурних проектів, що реалізуються благодійним фондом у місті: «Неодноразово наша бібліотека отримувала подарунки від Ігоря Палиці, а його іменний фонд завжди допомагає нам проводити літературні та мистецькі заходи в бібліотеці. Так, нещодавно нас підтримали у проведенні проекту «Бібліотека - територія дитинства», ще наша книгозбірня збагатилася добірками сучасної прози, навчальної і дитячої літератури».

Сьогодні бібліотеки Луцька поповнилися численними літературними новинками, зокрема в подарункових наборах – книжки Юрія Щербака «Час смертохристів» та «Час великої гри. Фантоми 2079 року», антології «25 українських поетів на вигнанні», праця Михайла Слабошпицького «Що записано в книгу життя». Також книгозбірні збагатилися книжками письменників із Волині. Літературні новинки «отримали життя» у видавництві «Ярославів Вал». Це – «Книга забуття» Василя Слапчука, «На межі» Івана Корсака. Серед подарунків знайшлися також праці про українського генія Тараса Шевченка: «Живий Шевченко» Дмитра Чуба та «Граматично-стилістичний словник Шевченкової мови» Івана Огієнка.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus