USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі будинки перекривають металочерепицею

15 Серпня 2008 18:57
Мешканці чотирнадцяти луцьких будинків із шатровими дахами вже будуть впевнені, що дощі не заллють їхні квартири. Про ремонт та реконструкцію покрівель розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради, заступник міського голови Владислав Стемковський під час оглядової поїздки по Луцьку з нагоди Дня депутата, – повідомляє 15 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив пан Стемковський, при заміні покриття дахів використовують уже не шифер, а більш надійний матеріал – металочерепицю. За словами директора департаменту ЖКГ, це значно продовжить термін експлуатації, і він фактично збігатиметься з часом експлуатації самого будинку. «Тобто ми робимо так, щоб уже завтра не повертатися до відремонтованого даху», – наголосив головний комунальник міста.
 
На черзі стоять ще одинадцять шатрових дахів. А також реконструюватимуть ще низку плоских. За словами Владислава Стемковського, було складено список, де потрібно провести ремонтні роботи у першу чергу. При цьому враховували фактор критичності стану даху та естетичний фактор – чи виходить фасад будинку на центральну вулицю.
 
Довідково:
 
На ремонт та реконструкцію дахів із місцевого бюджету виділено сім мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus