USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі дахи псуються через самовільно встановлені телеантени

11 Листопада 2008 10:48
Серед основних причин швидкого протікання пласких покрівель у будинках Луцька – численні самовільно встановлені. Про це під час показового інспектування відремонтованих дахів 11 листопада розповів заступник міського голови, директор департаменту ЖКГ Владислав Стемковський, - інформує репортер «Волинських Новин».
Журналістам спершу показали дах будинку на вулиці Винниченка, який поки що ремонтують. Власне, це був своєрідний екстрім – адже працівникам ЗМІ довелося лізти на дах по досить хиткій драбині. Не дивно, що частина журналістів відмовилися від цього.
Як розповів на даху міський голова Богдан Шиба, планують відремонтувати 40 покрівель. За уточненням пана Стемковського, на даху цьогоріч виділено 7,5 мільйона гривень. Із них більшість – на заміну пласких покрівель на так звані «шатрові» (похилі). Зокрема вже по восьми будинках підписано акти виконаних робіт. Загалом із 40 покрівель, які відремонтують, на 16-ти замінять пласкі дахи на шатрові.
За словами представника фірми, яка веде роботи на дахах, вони «криють» будинки словацькою металочерепицею завтовшки 0,55 міліметра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus