USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Луцькі бютівці збирають підписи волинян під своє звернення до Президента

14 Жовтня 2008 15:12
Сьогодні, 14 жовтня, Луцька міська партійна організація ВО «Батьківщина» поставила на Театральному майдані Луцька агітаційний намет, у якому масово збираються підписи під зверненням до Президента України. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
У зверненні громада Волинського регіону вимагає скасувати Указ «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання та призначення позачергових виборів». Текст звернення подаємо дослівно:
 
«Шановний Вікторе Андрійовичу!
 
Ми, громада Волинського регіону, закликаємо Вас припинити політичний хаос у країні. Чи усвідомлюєте Ви, Вікторе Андрійовичу, в яку прірву кидаєте свою державу, до яких загроз і ризиків може призвести нова виборча кампанія? В умовах світової економічної та фінансової кризи, країні вкрай необхідні скоординовані, своєчасні та адекватні дії органів влади, Президента, Уряду, Верховної Ради та Ради Національної Безпеки і Оборони.
 
Чи розумієте Ви, як важливо сьогодні прийняти низку антикризових законів, державний бюджет на 2009 рік, стабілізувати національну валюту, відродити село? Сьогодні в нашій молодій державі є значно більші проблеми, які потребують Вашого втручання.
 
Ви, як гарант Конституції України, повинні були б докласти всіх зусиль, щоб відновити демократичну коаліцію, а не руйнувати її. Ви кидаєте країну в соціально-економічну та політичну кризу. Такою поведінкою Ви розчаровуєте українців, що підтримували Вас на Майдані.
 
Ми вимагаємо від Вас скасування Указу «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання та призначення позачергових виборів» і відновлення демократичної коаліції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 14 Жовтня 2008 16:46
І знову ті БЮТівці піднімають кіпіш на вулицях нашого міта! Тимошко боїться за своє крісло і намагається на невідомий термін відтягнути вибори. Це ще раз доказує, що у тій партії вирішує лише одна людина з короваєм на голові!
Killer Показати IP 15 Жовтня 2008 08:53
Чуєш ти мудвінстон, Юля і її партія дійсно розуміють недоцільність цих виборів (при нинішній кризовій ситуації в світі, коли треба об'єднуватись і працювати)та істину причину перевиборів, бо там на Банковій одному прищу і його "команді" рейтинг та робота БЮТ і уряду як шило в одному місці. Це Ющ одурманений діоксином хапається за крісло президента, руйнуючи все, що здобуто було на майдані!!!
Bob Показати IP 15 Жовтня 2008 08:59
Із-за таких муфлонів як вінстон партія БЮТ до цих пір немає більшості і не може спокійно працювати, надіюсь ці перевибори піднімуть партію БЮТ на новий, всемогучий політичний рівень!! Ющена нафіг з пляжа!!!!!!
Зацікавлена особа Показати IP 15 Жовтня 2008 10:39
Пане Вінстон, якщо Ваша ласка, перерахуйте прихильників дострокових виборів за кордоном. Я не маю на увазі Росію, яка дулі крутить у кишенях, дивлячись на нас.. Не треба валити на Юлю!!! Якби не вона зараз в кріслі президента сидів би пан донецький..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus