USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Луцькі чиновники організували підприємцю 4-місячну екскурсію бюрократичною системою

27 Квітня 2009 18:49

Луцький підприємець поскаржився міському голові Богдану Шибі, що через «відфутболювання» від одного чиновника до іншого втрачає гроші та згаяв уже чотири місяці. Про це йшлося під час прийому громадян у градоначальника, – 27 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів підприємець, він виграв конкурс на оренду приміщення, яке перебуває у напівзруйнованому стані. Вже нібито укладено договір оренди на споруду, яка тоді числилася на балансі у житлово-комунального підприємства № 2. Коли ж бізнесмен почав облаштовувати приміщення, готуватися до ремонту, то виявилося, що «сарай» не має балансоутримувача.
Оскільки ніяка установа не погоджується взяти будинок на баланс, там не можна нічого зробити. А будматеріали поступово крадуть.
За словами підприємця, звернення до луцьких чиновників від ЖКГ Афгана Алієва та Владислава Стемковського виявилися безрезультатні. Фактично, чоловік по різних кабінетах чотири місяці проходив.
Телефонна розмова міського голови Богдана Шиби з директором департаменту ЖКГ Владиславом Стемковським виявилася досить емоційною. Градоначальник доручив пану Стемковському до 1 травня знайти балансоутримувача для цього приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Dody Показати IP 28 Квітня 2009 09:57
Стемковський страх втратив геть. Моло того що різними оборудками займається так ще і Шибу ... посилає. Ой Владику підеш ти за Славком , як гуцулята в школу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus