USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі діти-інваліди малювали писанки на пасхальну виставку. ФОТО

16 Квітня 2009 09:18
Діти із обмеженими можливостями навчалися писанкарству. Їм у цьому допомогли волонтери із Волинської обласної молодіжної громадської організації «Центр ефективної комунікації», – повідомляє 16 квітня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла член президії Волинської обласної асоціації дітей-інвалідів «Особлива дитина» Алла Торунова, волонтери із молодіжної організації «ЦЕК» навчають їхніх вихованців писанковому розпису вже другий рік поспіль. Вона зазначила, що деякі діти із нетерпінням чекали на цьогорічні заняття. «Це така щира радість цих дівчат та хлопчиків, така щира робота!» – висловила своє захоплення пані Торунова.
 
За словами керівника «Центру ефективної комунікації» Оксани Лойко, писанки, які власними руками розмалювали діти із обмеженими можливостями, можна буде побачити на етнофестивалі «Благослови, мати, весну закликати», який відбудеться 20 квітня.
 
Також пані Лойко розповіла про подальші плани молодіжної організації – створення наступного року центру писанкарства в рамках етнофестивалю. Він розпочне свою роботу за два місяці до Пасхальних свят. Туди зможуть прийти усі охочі та навчитися розпису святкових яєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus