USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі дороги відремонтують

22 Вересня 2009 09:26

Сьогодні розпочнеться будівництво дорожнього покриття на вулиці Данила Галицького, що в обласному центрі. Про це 22 вересня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького градоначальника Богдана Шиби, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький керманич також розповів, що продовжуються дорожні роботи на вулиці Героїв УПА. Затримку із початком робіт на дорогах обласного центру Волині, луцький міський голова мотивував недостатнім фінансуванням. Зауважимо, що на вулиці Героїв УПА уже з’явилося 600 метрів нового дорожнього покриття. Загалом, протяжність дороги становить 1700 метрів.
За словами пана Шиби, паралельно триватимуть аварійно-відновлювані роботи на дорогах міста, аби вдало і вчасно підготувати їх до початку опалювального сезону та зимових холодів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Аlex Показати IP 22 Вересня 2009 11:10
Трішки рано почали ремонт, потрібно було розпочинати в листопаді або грудні.:-) А причина затримки відома. В ВН була інформація, що в Рівному луцькі шляховики в минулому році виграли тендер і зробили браковане покриття. Очевидно, їх заставили переробляти, іншої причини не видно.
Алексу Показати IP 22 Вересня 2009 14:08
А те, що грошей в бюджеті не було, тобі не спадало на думку?
Дмитро Показати IP 22 Вересня 2009 14:59
Панове, спробуйте спитати Богдана Павловича Шибу, чому у Луцьку є вулиці яким надають ремонт щороку, а вулиця Козакова (від Рівненської до Декабристів) не бачила свіжого асфальту вже понад 20!!! років! Куди йдуть кошти платників податків?!
Аlex Показати IP 22 Вересня 2009 16:01
Грошей на ремонт не було? Скількі пішло коштів на привітання з Жіночем днем? ( така увага приємна, але можна було це значно дешевше зробити ) Скільки потратили на привітання СМС-кою з Днем міста? Яку суму склали штрафні санкції за недобреякісний ремонт дороги в Рівному? Цей брак зробили в мингулому році. Це все відговорки. Дороги потрібно було активно починати ремонтувати весною, притримати інші статті розходів ( це, якщо дійсно не було коштів ). А так час упущений, світловий день стрімко зменшується, а скоро ще й задощить. Така й якість буде ремонту.
Аlex Показати IP 29 Вересня 2009 07:33
До редакції: Підніміть це питання на першу сторінку, будь ласка. По суті: Як було написано, розпочали ремонт вулиці Д.Галицького. За вісім днів ремонту спромоглися зняти бордюр з однієї сторони на протязі 20-25 метрів. Коли закінчать ремонт цієї вулиці? Якщо будуть продовжувати такими темпами, то до морозів знімуть бордюр ще на метрах 50. Позор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus