USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку змінилися підходи до благоустрою

12 Червня 2017 18:16
На сьогодні Луцька міська рада приділяє чимало уваги ремонту доріг. За останній місяць проведені капітальні ремонти вулиць Окружна, Полонківська та Івана Франка. На завершальному етапі ремонт вулиці Кримського та реконструкції проспектів Волі та Соборності.

Як зазначає перший заступник Луцького міського голови, укропівець Григорій Недопад, на черзі ще сім вулиць, які потребують капітального ремонту. Зокрема, виготовляється проектна документація на вулиці Набережна, Ковельська, Ківерцівська, Генерала Шухевича, Героїв УПА та проспект Василя Мойсея.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Дбають в мерії також за пішохідні зони. Влаштовано покриття з бруківки та встановлене турнікетне огородження на регульованому світлофорі, що на вулиці Володимирська. Також завершений капітальний ремонт тротуарів з облаштуванням велодоріжки на вулиці Ветеранів.

Вперше в практику з ініціативи УКРОПу введено нанесення спеціалізованої дорожньої розмітки. Холодними пластиковим матеріалом нанесено 782 метри квадратних на проспекті Волі та вулиці Словацького. Варто зауважити, що така розмітка не потребує оновлення кожних півроку, як звичайна фарба.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважує, що важливий акцент міська влада робить також на впорядкуванні прибудинкових територій та підтриманні в чистоті вулиць міста.

«Луцьк завжди славився своєю чистотою. Ми намагаємось підтримувати й надалі такий статус. Окрім того, розчищаємо площі, які протягом певного часу були в неналежному стані. Зокрема, вивезено 1010 метрів кубічних побутових відходів із несанкціонованих для таких потреб місць – стадіон в районі «Вересневе», вулиць Корольова, Говорова, Миру, Єршова, Матросова, Карпенка-Карого та Купали», – додає Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Місцевий Показати IP 12 Червня 2017 18:58
У ЛУЦЬКУ ЗМІНИЛИСЯ ПІДХОДИ ДО БЛАГОУСТРОЮ Саме тому у будинках по проспекту Волі №33, 35 немає гарячої води? Ні про яку профілактику НІХТО не попереджував
Катя до Місцевий Показати IP 13 Червня 2017 09:11
Ато Ви не знаєте що влітку перекривають на певний період часу гарячу воду для профілактичних робіт. Заздалегідь потрібно було поцікавитись... зайти на сайт ДКП "Луцьктепло", ті ж "Волинські новини" про це писали. Хто бажає знати таку інформацію той вкурсі справи
CVV Показати IP 12 Червня 2017 20:25
Як був "совок" так і залишився. Вкладання асфальту та низькоякісної цементної плитки видають за велике досягнення. розхвалюють що контролюють якість, а подивіться який результат тих робіт: Спуск з рівненського мосту в сторону вулиці Мазепи вимощений бруківкою в сторону пішохідного переходу зробили без плавного спуску.Як там рухатись на інвалідних і дитячих калясках, велосипедах? тротуар замінюють на Київському майдані - дерево виступаюче стовбуром на алею залишають тирчати. Який був підхід такий і залишився.
Місцевому Показати IP 12 Червня 2017 21:19
Згоден шодо попередження про відключення гарячої води, але до БЛАГОУСТРОЮ це не має ніякого відношення
Житель Соборності 20 Показати IP 12 Червня 2017 22:28
Благоустрій? Коли зробите асфальт на соборності 20а в дворі, вже всі двори поробили крім нашого.
Накажу корупціонера Показати IP 13 Червня 2017 01:07
Замість того щоб робити дороги то вони бардюри міняють.
34 Показати IP 13 Червня 2017 07:17
Набережну порізали давно і покинули, новий підхід влади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus