USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі дитсадки не закриються, а підуть на канікули

26 Січня 2009 16:34
Луцькі чиновники мають ідею оголосити у дитсадках міста 42-денні літні канікули. Про це під час наради з керівниками навчальних закладів Луцька 26 січня розповів начальник міського управління освіти Сергій Калуш, – повідомляє репортер «Волинських Новин»
За словами Сергія Калуша, адміністрація дитсадків влітку не встигає підготувати навчальні заклади до нового навчального року. Мовляв, батьки постійно скаржаться до управління освіти, що діти дихають лаками і фарбами.Пан Калуш наголосив керівникам ДНЗ, що вони повинні адекватно пояснити батькам ідею канікул, бо вже до управління дзвонять і запитують, із яких причин на 2 місяці закриють дитсадки.
Чиновник розповів , що навесні з цього приводу відбудуться громадські слухання. І якщо міський голова підпише відповідне розпорядження, то в липні та першій половині серпня у луцьких дитсадках будуть оголошені канікули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 16:44
Если подпишет, лично руки оторву, или приведу дочь в горсовет, пусть ей скажет, куда ей идти когда мама на работу уходит. Краски им помешали, тоже мне. А как грибок двухметровый под краску прятать, так оно и ничего, да?
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 16:52
Ідея просто дибільна. Хто має, куди дітей влітку подіти - точно в садочок не водить. Думаю, громадські слухання будуть дуже активними - аби оголосили про них не як завжди
дідо Показати IP 26 Січня 2009 17:32
дітей куда подіти?... шо нема вечорів, ночей та субот для ремонтів...також є нові фарби які не смердять... думати треба...
Бабусенція Показати IP 27 Січня 2009 09:29
Ремонти у дитсадках робляться за батьківські гроші, і робляться за вихідні. Ну, може, прихоплюють п'ятницю та понеділок. Що стосується ремонту у загальних приміщеннях, то у нашому, першому, дитсадку ще у кінці вересня з даху так капало, що стояли калюжі у коридорах. Краще хай пан начальник вияснить, куди ідуть гроші, які збирають "на потреби садка" чи "на потреби групи". Це по 10 грн. щомісяця з кожної дитини. Краще не захоплюватися безкінечними ремонтами, а годувати дітей не так, як в армії, одними кашами. Ось за це батьки згідні платити. А взагалі це службовий злочин, коли роблять "канікули" у закладах, які призначені для безперебійної роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus