USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі фірми працюють у збиток

29 Квітня 2009 09:55
Квартальний фінансовий результат діяльності у луцьких підприємств (не враховуючи малих підприємств та бюджетних установ) засвідчує не вельми райдужну картину – сумарні збитки на рівні 23 мільйонів гривень. Про це 28 квітня під час наради в мерії розповіла директор департаменту економіки Любов Ковпак, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пані Ковпак, 169 луцьких підприємств (тобто 52%) працювали у збиток. Понад те, збитки півтора десятка фірм перевищують мільйон гривень. У Луцьку прослідковуються невисокі темпи зростання рівня заробітної плати , які чиновники пов’язують із запровадженням режиму неповного робочого дня та відпусток за власний рахунок.
 
Так, майже на кожному третьому підприємстві у березні люди працювали в режимі вимушеної неповної зайнятості. Окрім того, 6,8% працівників, зайнятих у промисловості, перебували у відпустках з дозволу або ініціативи адміністрації фірми, 36,8% – працювали в режимі неповного робочого дня чи тижня.
 
Нагадаємо, що фінансовий результат від звичайної діяльності волинських підприємств до  оподаткування упродовж перших двох місяців 2009-го виявився позитивним і майже досягнув 33,8 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus