USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі ліцеїсти святкували 1 вересня з міліціонерами. ФОТОРЕПОРТАЖ

2 Вересня 2013 10:39
День знань у Луцькому правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою відзначали спільно зі своїми шефами – волинськими міліціонерами. Однак цьогоріч ліцеїсти разом із правоохоронцями провели святкову лінійку не лише на шкільному подвір’ї, а й у центрі міста. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Справжнє свято під гаслом «Ваше дитинство – в надійних руках, міліція вас береже повсякчас!» відбулося в центрі Луцька. У програмі –концерт за участю юних талантів та духового оркестру військової частини 1141 ВВ МВС України, пізнавальні стенди та експозиційні матеріали Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, показ автотехніки та озброєння, видовищні виступи групи затримання Державної служби охорони та спецпідрозділу «Беркут», а також цікаві вікторини та спортивні естафети.

На майдані зібралися мужні випускники-ліцеїсти, на яких із неприхованою гордістю дивилися батьки і з неабияким захватом ті, хто згодом стене їхньою зміною – першокласники.

– Цей день для вас хвилюючий, адже для багатьох сьогодні розпочнеться цікавий шлях у країну знань, – звернувся до школярів начальник управління МВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Особливим і визначальним у житті він стане для тих, хто вперше переступив шкільний поріг, але й не менш важливим – для одинадцятикласників, яким невдовзі доведеться обирати майбутню професію. Усі ви завжди повинні пам’ятати: від вашої поведінки та багажу знань залежить ваше майбутнє.

Водночас генерал-майор зауважив на тому, що міліціонери – це не карателі, а насамперед – помічники і друзі:

– Навіть якщо ви з тих чи інших причин опинилися в скрутній ситуації, волинські правоохоронці завжди готові прийти на допомогу.

Завітали на загальноміське свято також заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук та начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, котрі привітали дітей із Першим дзвоником та подякували правоохоронцям за таке цікаве та – головне – пізнавальне дійство.

Однак найкращою подякою стали щирі оплески гостей та усміхнені обличчя всіх, хто взяв участь у святі.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus