USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі медики організують лікнеп щодо щеплень?

18 Серпня 2009 16:19
Медики обласного центру Волині стурбовані ситуацією щодо стану вакцинації дітей. За їхніми словами, малий відсоток щеплень може призвести до поширення багатьох хвороб. Про це йшлося під час наради в управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради, – інформує 18 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Для того, аби люди знали більше про щеплення, луцькі медики планують невдовзі організувати «круглий стіл» за участю експерта ВООЗ та обласного імунолога. Люди повинні знати про вакцинацію із вуст професіоналів, а не з Інтернету, – йшлося під час наради.
 
 «Коклюш виріс у три рази. Ні одна європейська країна не пустить до себе особу, яка не щеплена», – нарікала головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SАнонім Показати IP 19 Серпня 2009 08:01
якраз вчора всі українські портали новин писали про те, що в Донецьку після щеплення померла 4-місячна дитина... Да, щеплення потрбні, але нормальними вакцинами, а не якоюсь індійською бурдою, за ввезення і розповсюдження якої чиновники получають мзду він фармацевтичної мафії!
Анонім Показати IP 19 Серпня 2009 10:50
кажуть, на "лікбез" приїде тіньовий директор української фірми-імпортера вакцин, один із депутатіт ВР і проситиме батьків прививати своїх дітей, бо у його фірми великий валютний кредит... (інфо може бути спростоване чи уточнене :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus