USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі міліціонери склали 5 протоколів за «злісну непокору»

14 Січня 2009 16:12
Щоб підвищити ефективність роботи з розкриття злочинів та покращення криміногенної обстановки, волинські правоохоронці з 29 грудня 2008-го на території області проводили низку оперативно-профілактичних заходів. Про це 14 січня повідомляють «Волинських Новин».
За інформацією офіційного сайту УМВС у Волинській області, операція проходить у кілька етапів. Зокрема у межах оперативно-профілактичного відпрацювання на території міста Луцька у період з 8 по 11 січня було проведено цільову операцію «Нічне місто». Її здійснювали працівники Луцького міськвідділу міліції та додаткові патрулі.
За час проведення операції було створено декілька різних груп, які працювали за окремими напрямками роботи: група з недопущення та розкриття крадіжок з автотранспорту, злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, із відпрацювання притонів, наркопритонів та розважальних закладів, а також групи, що перевіряли власників вогнепальної зброї і несли варту на вулицях міста.
У результаті проведеної операції працівники міліції склали 46 протоколів про адміністративні правопорушення, у тому числі 30 адмінпротоколів за дрібне хуліганство, 11 протоколів за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і появу в громадських місцях у п’яному стані, 5 протоколів за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця.
Під час перевірки розважальних закладів було виявлено низку порушень, передбачених статтями 164, 51-2 КУпАП («Порушення порядку заняття господарською діяльністю» та «Порушення прав на об’єкт права інтелектуальної власності»). Також операція допомогла розкрити один злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, вилучити 2 викрадених мобільних телефони, виявити 8 фактів порушень адміністративного нагляду.  Наразі на території області й надалі проводяться профілактично-оперативні заходи щодо покращення криміногенного стану в нашому краї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus