USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вкрала крем для пружності грудей: волинянка ледь не отримала п’ять років за пограбування супермаркету

14 Січня 2024 23:36
Волинянка ледь не загриміла за грати аж на 5 років через те, що хотіла зробити собі пружніший бюст. Таке покарання нависло над нею за два креми й одну олійку для пружності грудей, які поцупила з полиці супермаркету. Суд повважав, що це надто серйозний злочин.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Бажання поповнити свою косметичку засобами догляду потягнуло уродженку села Розничі, що у Луцькому районі, до одного з найбільших гіпермаркетів обласного центру Волині. Походивши стелажами з різнокольоровими кремами, лосьйонами та іншими витребеньками, жінка знайшла те, що й шукала. Це крем для обличчя, крем навколо очей і олійка для пружності грудей, за які не збиралася платити.

«Таємно викрала сироватку для обличчя 10 мл вартістю 258,26 грн, крем для шкіри навколо очей 15 мл вартістю 258,43 грн, олію косметичну для пружності грудей вартістю 87,90 грн, чим спричинила потерпілій стороні майнову шкоду на загальну суму 604,59 грн», – йдеться в матеріалах суду.

Читати ще: Волинянина, який вкрав пляшку віскі з АТБ, посадили на п’ять років

Бажання жінки зробити своє декольте привабливішим не оцінили охоронці супермаркету, які через камери відеонагляду побачили, що неоплачений товар ще трохи і вислизне в невідомому напрямку. У результаті крадені креми підтягнули хіба що кримінальне провадження, яке відкрили проти молодиці за фактом крадіжки, та ще й в умовах воєнного стану.

Волинянка пішла до суду, де визнала свою вину і відшкодувала збитки.

«Свою вину визнала повністю, щиро розкаялася у вчиненому, має постійне місце проживання, добровільно відшкодувала завдані збитки, при цьому представник потерпілого у своїй заяві, що є в матеріалах судового провадження, не має будь-яких претензій матеріального та морального характеру, а також просить суворо не карати особу», – зазначається в матеріалах суду.

Злочин у Луцькому міськрайонному суді повважали дуже серйозним. За два креми та олійку, яка мали би зробити груди обвинуваченої пружнішими, присудили аж 5 років позбавлення волі.

Читати ще: За крадіжку сала волинянку засудили до п’яти років тюрми

Але покарання, на щастя волинянки, замінили роком умовного терміну. За цей період жінка мусить періодично з’являтися до органів пробації для реєстрації. Інакше – теоретичне позбавлення волі на 5 років, як показує суддівська практика, навіть за таку, на перший погляд, дрібну крадіжку, може обернутися реальним терміном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 15 Січня 2024 02:41
за крадіжку: злидню - до суду ! високопосадовця - в президію !..
Зомбіланд Показати IP 15 Січня 2024 11:42
Мені часом здається що слова " ми прішлі вас спасать" набирають іншого змісту. ( це не жарт)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus