USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі податківці найкраще бігають, підтягуються і перетягують канати

19 Серпня 2008 17:14
Серед волинських податківців відбулися спортивні змагання «Спартакіада-2008», у яких узяли участь команди працівників інспекцій та ДПА в області, - повідомляють 19 серпня «Волинські Новини».
За інформацією сайту ДПА в області, цей спортивний захід щороку присвячується Дню Незалежності України і вже став традиційним. Упродовж останніх восьми років футбольні, волейбольні команди, гравці настільного тенісу та учасники інших спортивних ігор (перетягування канату, естафета з бігу, підтягування)  виборюють звання  кращих у кожному із цих видів спорту.
Цього року на стадіоні «Колос» у місті Ківерці, перше місце у змаганнях із міні-футболу здобули працівники Ковельської МДПІ. У змаганнях із настільного тенісу переміг працівник ДПА у Волинській області Павло Куцик.
Кращою волейбольною командою стали співробітники управління податкової міліції ДПА в області,  а найкращими у майстерності перетягування канату, підтягуванні на перекладині та у забігу на сто метрів були працівники Луцької ОДПІ.
Переможців у  командному та особистому заліку відзначені грамотами та грошовими преміями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus