USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі помаранчеві не вірять, що НСНУ настав «ЄЦ»

23 Липня 2008 18:53
«Не можна заперечувати і той факт, що порівняльний аналіз результатів виборів до Верховної Ради України у 2006 і 2007 роках не дає підстав для тверджень про повну безперспективність Народного Союзу «Наша Україна», - йдеться у заяві ради Луцької міськорганізації НСНУ. Про це ЗІКу 23 липня повідомила Оксана Прокопчук у прес-службі ВОО НСНУ.
У заяві ради Луцької міської організації НСНУ зокрема йдеться: «Поміж багатьох таких проектів останнім часом гучно заявлено про створення і розбудову політичної партії «Єдиний Центр». Серед ініціаторів і чільних діячів цієї структури є і колишні члени Народного Союзу «Наша Україна». Цей факт дуже часто використовується нашими опонентами, як плацдарм для різноманітних політичних спекуляцій і маніпулювань думкою наших прихильників і членів партії».
«Задля унеможливлення подальших інсинуацій вважаємо за потрібне дати об’єктивне і неупередження роз’яснення даної ситуації. Народний Союз «Наша Україна» - політична структура, створення якої є одним з наслідків Помаранчевої Революції 2004 року. До новоутвореної політичної структури у 2005 році ввійшли люди, котрі, як виявив час, по-різному оцінювали тогочасну політичну ситуацію і мали дещо відмінні погляди на майбутнє нашої держави», - вважають луцькі помаранчеві.
Нашоукраїнці не вірять у політичний занепад власної сили: «За цей період партія двічі проходила випробування виборами. Обидва рази Народний Союз «Наша Україна» ставав базовою структурою для одноіменного політичного блоку, котрий двічі здобував політичні симпатії мільйонів українців. Не можна заперечувати і той факт, що порівняльний аналіз результатів виборів до Верховної Ради України у 2006 і 2007 роках не дає підстав для тверджень про повну безперспективність Народного Союзу «Наша Україна».
«Але з об’єктивних причин для частини нашого членства гостро стало питання реалізації їх політичних та інших інтересів. Тому ми з розумінням ставимось до природного права частини наших колишніх однопартійців спробувати реалізувати себе в рамках нових політичних проектів. Маємо надію, що непроста політична ситуація в Україні буде тим стримуючим фактором, котрий не дозволить новим суб’єктам української політики перейти межу. Використання в міжпартійній боротьбі засобів голослівного критиканства, демагогії і політичних спекуляцій загрожує майбутньому країни», - підкреслила рада луцької організації НСНУ.
Довідково:
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк, коментуючи під час прес-конференції 16 липня перехід багатьох депутатів до «ЄЦ», згадав відомий афоризм про щурів на кораблі, який тоне. Хоча відразу додав, що кожен може трактувати це вислів, як захоче, а він – просто його згадав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus