USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Люди не вірять, що 17-річний юнак повісився

5 Січня 2012 17:21
У селі Оленине, що в Камінь-Каширському районі, провели в останню путь Василя Мороза. Напередодні його тіло виявили у петлі в батьківській клуні. За попередньою версією правоохоронців, сімнадцятирічний юнак скоїв самогубство. Однак односельці не вірять, що він зі своєї волі наклав на себе руки, і сподіваються, що правоохоронці проведуть об'єктивне неупереджене розслідування.

Про це пише газета Волинь-нова.

У селі Оленине, що в Камінь-Каширському районі, провели в останню путь Василя Мороза. Напередодні його тіло виявили у петлі в батьківській клуні. Записки, яка б могла пролити світло на обставини трагічного випадку, він не залишив.

Василь був добродушним і хазяйновитим. Незважаючи на свою молодість, уже не раз їздив на сезонні роботи. Адже батьки ніде не працюють. Рідний батько Василя давно помер. З вітчимом хлопець був у добрих стосунках. А тут ще біда трапилася: мати тяжко захворіла. Коли її госпіталізували, то Василь у палаті біля неї і днював, і ночував.

Рідні Василя не вірять, що він міг накласти на себе руки. Друг хлопця Едуард роз повів їм, що тієї суботи вони були разом. Оскільки був вихідний, то зайшли в бар. Василь, коли виходив, випадково зачепив ногою сусіднього столика, за яким сидів односельчанин. У результаті пляшка з горілкою впала на підлогу і розбилася.

З'ясування стосунків, під час якого згадували про якийсь борг, переросло у бійку. Згодом розборки продовжили у клубі. Едуард радив Василю більше не ув'язуватися у суперечки, а йти додому. Однак хлопець відмовився, сказав, що сам владнає конфлікт.

Піддають сумніву попередні висновки працівників міліції про самогубство й сусіди Морозів. Кажуть, що чули, як хтось кричав, благав зупинитися, просив допомоги. Це було, за словами тих же сусідів, близько третьої години ночі.

Люди, які прийшли провести хлопця в останню путь, помітили на мертвому тілі Василя, зокрема на обличчі, численні синці. Отож, родичі покійного, звертаючись до правоохоронців, просять з'ясувати обставини і встановити справжню причину загибелі хлопця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ната Показати IP 6 Січня 2012 13:28
Для чого ті мусара взагалі потрібні,що з ними, що без .них

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus