USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі правоохоронці проводять заходи із затримання педофіла

9 Вересня 2009 15:44
Наразі луцькі правоохоронці проводять заходи із затримання педофіла, який намагався зґвалтувати 10-річну школярку. Про це 9 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».Як стало відомо «ВН» із джерел у правоохоронних органах, міліціонери проводять заходи із затримання збоченця, який учора у районі Луцького підшипникового заводу, у зеленому масиві «Дубки», спробував згвалтувати 10-річну дівчинку.
 
Як уже інформувало видання «Сім’я і дім», він зробив це 8 вересня, приблизно між 13.00 та 14.00. Незнайомець напав на школярку неподалік від її будинку, коли та поверталася зі школи. Він завдав дитині тілесних ушкоджень, але, на щастя, непоправного лиха не сталося. Що зупинило виродка – невідомо, однак дивним є той факт, що поблизу помешкань і у білий день ніхто не прийшов на допомогу дитині. Вона сама дійшла додому, а опісля потрапила під опіку лікарів.
 
За повідомленням «СіД», дитина перебуває у лікарні. Лікарі хірургічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні розповіли, що до них дівчинку привезли у стані середньої тяжкості. На тілі школярки були забої та ссадна, кривдник бив її по обличчю, зламав ніс і в маленької запливло ліве очко. Дитиною займався і гінеколог, і психолог.
Учора до пізнього вечора, зі слів мешканців прилеглих до парку будинків, їх опитували правоохоронці. Зокрема, як повідали жителі мікрорайону, міліція розшукує чоловіка віком 35-40 років, зростом приблизно 170 сантиметрів. Негідник був одягнутий у все сіре, має світле волосся та довгу гривку.,
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хз Показати IP 10 Вересня 2009 09:34
відрізати яйця і запхнути в сRаку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus