USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У луцьких правоохоронців - новий керівник

4 Червня 2014 10:59
Нового керівника луцьких правоохоронців представив особовому складу начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Виконувачем обов’язків начальника луцьких правоохоронців став полковник міліції Ігор Муковоз.

Ігор Володимирович народився в селищі Берестечко на Горохівщині.Протягом тривалого часу працював у Горохові на оперативній роботі, більше 6 років очолював ківерцівський райвідділ міліції, працював заступником начальника обласного училища професійної підготовки працівників міліці. Перед призначенням виконувача обов’язків начальника Луцького МВ був начальником ВБНОНУМВС України у Волинській області.

Петро Шпига одразу поставив перед новим керівником низку завдань, побажав успіхів у роботі і висловив сподівання, що працівники луцького міськвідділу міліції належним чином виконуватимуть свої службові обов’язки.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Ігор Муковоз був єдиним претендентом на крісло начальника Луцького міськвідділу МВС, який взяв участь у громадському обговоренні. Тоді ж Муковоз і розповів про годинник за 1200 гривень, авто та службову квартиру – свої статки та бачення роботи на посаді головного міліціонера Луцька.

Крім того, Ігор Муковоз розповів під час громадських обговорень, що серед першочергових завдань на посаді начальника міліції вбачає розглянути справи своїх попередників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
знаючий Показати IP 4 Червня 2014 11:14
так цей мусорок наркоторгівлю кришував!
Олексій В. до знаючий Показати IP 4 Червня 2014 11:57
це за таких гн*д люди на майдані гинули і гинуть? щоб їх знову до корита підпускати? ганьба!
ги))) до знаючий Показати IP 4 Червня 2014 12:12
даєш легалайз
Mykovoz до знаючий Показати IP 4 Червня 2014 14:41
не підтвердженні доказами висловлювання в мою сторону є просто плітками які поширюють дурні.
страшний опер до Mykovoz Показати IP 4 Червня 2014 22:55
Мій попередній пост мабудь видалив адмін через вживання слів (С**А, П**АР*С, КОНЧЕНИЙ ДОВБ***Б,) тому напишу бальш тактовно...То шо ти прочитав КПК і думаєш шо шось там в тебе не доказано... Янукович як тікав то тоже кричав шо не доказано...дзвоню другу в правий сектор...Чекай Ігорок гостей, їм розкажеш як там, а вони тобі докажуть
патріот до Mykovoz Показати IP 6 Червня 2014 10:03
Муковоз, а слабо покомандувати в Донецьку? тільки не в штабі а на передові, з автоматом і без броні? хоча ти і там би побори організував. З нетерпінням чекаю третьої революції шоб тебе за горло потримати.
Віталій Показати IP 4 Червня 2014 11:17
Муковоз, ще та ***а. Купив посаду за цигансько-наркоманські гроші. Ніколи міліціонери його не поважали і поважати не будуть. Хто з цим удотом працював, мене підтримають повністю. Як проводиться люстрація????????????? і навіщо така люстрація
Валерій до Віталій Показати IP 4 Червня 2014 11:29
Муковоз Ігор Володимирович, який у 2004 очолив Комсітет громадського спротиву разом з митником Чернишовим. Потім в Ківерцях був. Хабарник і контрацептив ще той. В Ківерцях всіх циганів-наркоманів покришува
Лучанин до Віталій Показати IP 4 Червня 2014 12:23
Просто адвтомайдануті самооборонувті та данильчушкі капусти получили чи отримали певну його підтримку за певних обставин, от тепер і має посаду.
пітримую Показати IP 4 Червня 2014 11:18
Нормальна, адекватна людина.
знаючий до пітримую Показати IP 4 Червня 2014 11:20
Муковоз,ти спочатку грамотно писати,а потім сам себе підтримуй,криса наркоманська
Лучанка до пітримую Показати IP 4 Червня 2014 11:34
скоро дійсно назад будемо повертати ппередню владу, бо тут нагору таке вже гі*но спливає...
лпдмуа а простише и до Лучанка Показати IP 4 Червня 2014 14:03
якщо вже такі носять полковничні погони ? то кометувати про оновлення міліціі чи реформування пустий звук ( е таке слово правда російске Алчность -как раз подгодіть етому персонажу алчний человек)
не москаль Показати IP 4 Червня 2014 11:23
Чи то вже зовсім подуріли? Як можна розглядати кандидитуру головного організатора наркоторгівлі Ігора Муковоза на посаду очільника міліції? Він же був звільнений із лав МВС саме за те, що створив мережу розповсюдження наркоти у Луцьку. Після приходу до влади Володимира Нальковича Бондаря, для поповнення власної казни новий губернатор відновив Муковоза у МВС, а щоб "заробіток" був вищій та лучани знали менше, призначив Муковоза у Ківерці, де той вже з повним розмахом створив колосальну мережу наркоторгівлі із залученням циган. У тодішньому обласному управлінні МВС помітили "перспективного наркобізнесмена" і вирішили спрямувати його потужний потенціал на наповнення статків Захарченка, та й перевели Муковоза до обласної управи на посаду начальника відділу по боротьбі... з незаконним обігом наркотиків. Тоб то пустили щуку у воду. Цього торгаша треба не призначати на посади, а притягати до кримінальної відповідальності.
Ківерці Показати IP 4 Червня 2014 11:25
А службова квартира в Колках ? Але те що ми пишемо, все маячня. Значить комусь треба його поставити на цю посаду. Наркотрафік буде процвітати. І откат хтось буде мати. Цікаво, чи ставили ці запитання на засіданні ?
Луцьк до Ківерці Показати IP 5 Червня 2014 10:20
будинок під Луцьком з модного ламінованого брусу побудований на зарплату працівника міліції???
для Шпиги Петра Показати IP 4 Червня 2014 11:27
Петро, ти ж адекватна людина,куди ти цього муховоза ставиш, чи продовжує діяти та сама система, що і була при янику, надавали??? Петро гони його на ...й, або посади - це буде правильно
знаю Показати IP 4 Червня 2014 11:30
Скоро, зі зміною Авакова, ціх всіх висуванців Майдану і пройдох, швидко приберуть!!!
сержант УМВС Показати IP 4 Червня 2014 11:31
Муковоз І.В. працював у Школі міліції у Сокиричях, на посаді Заст.нач.по навчал методич..роботі з 2012 -2013р. і там цей хабарник засвітився, брав у курсантів гроші за увал - 24год. 100грв. передавав йому ті кошти, колишній Начальник курсу Кішта І, де і зараз останній працює викладачом по вогневій. Що можу сказати по Муковозу, це дуже слизька, гнила, їхідна ,хитра , корумпована людина, йому місце не улавах МВС, вірте, не вірте - а інформація поньому 100 процент.
Віталій Показати IP 4 Червня 2014 11:34
Колеги, хто знає електронку Шпиги Петра - скиньте йому ссилочку на цей сайт з коментарями, або при можливості відправте в МВС.Дякую
Микола Показати IP 4 Червня 2014 11:38
і де бля той гірой данільчук з бандою сцикунів - беріть цю гниду і на майдан а потім за грати. пора знову мвс громити. слуги і захисники народу мать вашу. гниль одна і злодійство. розганяти всіх з вовчим білетом і набирати зовсім нових людей!
миколі до Микола Показати IP 4 Червня 2014 13:28
так вони його і кришують(лобіюють)!:)))
Греда Показати IP 4 Червня 2014 12:06
Шо ще за одні сидять поруч з Шпигою та Муковозом? Наступники..??
гість до Греда Показати IP 4 Червня 2014 12:18
Полковник - це Микола Фень, начальник відділу внутрішньої безпеки, чи як там тепер називається
Лучанин до гість Показати IP 4 Червня 2014 12:26
Фень працює начальником кадрів, а не начальником ВВБ.
Муковоз Показати IP 4 Червня 2014 12:07
Сцукі, я до Вас всіх доберусь
ківерчанин Показати IP 4 Червня 2014 13:23
Ви гляньте на морду муковоза - це циган- наркобарон, а свій свого не образить
знаючий Показати IP 4 Червня 2014 13:24
Так, котимося в прірву. Краще вже всю міліцію позвільняти, щоб не позорилася.
Волинь Показати IP 4 Червня 2014 13:30
Позорники . Третій майдан назріває. Пощади не буде нікому. Слава Україні !
лпдмуа а простише и Показати IP 4 Червня 2014 13:49
це шпига твоя перша і дай Бог щоб була остання помилка : По перше ти все знав по друге е досить матеріалів в вб : Шкода колектив міськой міліціі там вже давно е своі лідери і професіонали- давай шпига -давай він і тебе підставить і притому дуже скоро час пішов сьогодні 4 06 2014
Викладач Волинського Показати IP 4 Червня 2014 15:21
Це п-ц ... шановний начальник УМВС у Волинській обл. де Ваші очі й вуха??? я не хочу вірити в те що їх Вам заткнули пачками із зеленими купюрами але призначили ви ще того _андона...йому не люстрація треба а КАСТРАЦІЯ причому по хохляцьки тойсть під корінь...а тепер по суті...під час роботи в училищі одна із викладачів виходила на пенсію, прийшла до Луцюка він був тоді нач УПППМ і попросила надати допомогу (на соц. побутові) згідно закону. Коли бухгалтерія нарахувала (а сума там получилась нормальна) до майбутньої пенсіонерки прийшов мУКОВОЗ і так невзначай "Ми там тобі нормальну матеріалку нарахували ти ж поділись" та взяля і половину віддала...а підійшов до начальника курсу який теж виходив на пенсію той його просто на _уй послав того рекетіра. Коли мені прийшла пора на переміщення цей _андон ходив два дні за мною і клянчив 500 євро і таких випадків дох_я...Людина противна та підступна завжди крутиться там де можна рубанути бабла і за нього маму і продасть...а тепер в мене питання, як він проходив співбесіду перед призначенням на посаду??? він же від оперативної роботи далекий, взагалі можні сказати дубовий в міліцейські роботі, так прочитає якись наказ і ходить умнічає а чуть в сторону від теми - темний ліс. Працівникам МВ можу поспівчувати...цей керівник і з ДАЇ домовиться шоб на неугодних протоколи писали і про досуг ваш потурбується. Буде розповідати як його призначили нач. райвідділу і він і перший день виходячи з високого професіоналізму обматюкав чергового і які вони потім були друзі===ЗА РАДИ ЧОГО ЛЮДИ ГИБНУТЬ ???ШОБ ЗНОВУ НАМИ КЕРУВАЛИ _АНДОНИ???
Вася Куралесов до Викладач Волинського Показати IP 4 Червня 2014 23:20
То лише верх айсберга.Луцюк і Муковоз це ше та пара...откати ремонтів які робили курсанти за свої гроші своїми силами, тендера на харчування, опалення , організація впарування курсантам методичок написаних на коліні, здирання з курсанта за зальот тону бензину та ще багато чого...Чого лише вартує нарахування зарплати викладачам...Начальник і заступники нараховують по 10000гр. викладачі сосуть Х**, там по бухгалтерії копнути- тільки не нашими з УМВС а незацікавленими...
я Показати IP 4 Червня 2014 17:35
Далека від міліційних справ, але , здаеться люди пишуть правду. То чи не ганьба! Е внбезпека, чи як воно називаеться, невже не можна було знайти людину чистішу на посаду керівника?!
З Берестечка Показати IP 4 Червня 2014 18:02
Цього г__нюка тато з мамою за сало вивчили (добре, що працювали в торгівлі)! Він навіть в школі два слова докупи скласти не міг, а тепер великий міліціянт? Сором за волинський майдан! За що загинули молоді люди? Невже ніхто не розуміє кого ставлять в начальство? Невже те, що його одного разу вигнали з лав МВС мало, щоб не ставити на керівну посаду? Майдан: а-уУУУУУУУУУУ!
Анонім Показати IP 4 Червня 2014 21:13
В Криму зараз найменша зарплата в міліції, тобто в поліції еквівалентна 8000грн. Крім того люди захотіли в Росію не тому,що їм путін подобається, а тому,що прагнуть порядку.
Вася Куралесов до Анонім Показати IP 4 Червня 2014 23:35
Ну й ПИ***ВАВ би ти собі в крим, там тебе чекає путін з мішком зарплати, а звідти в Ямало-Ненецкий автономний округ, земля пустує - непорядок от і будеш її обживати разом з білими медведями і муковоза з собою бери нехай білими медведями командує і з них мзду знімає
Анонім до Вася Куралесов Показати IP 5 Червня 2014 01:12
нажаль такі як муковоз, луцюк, ходирєв і багато інших залишаються тут і будуть керувати тут - на Україні, хоч і по різних областях. Ще жодного генерала і полковника не викинули з МВС, хоча майже всі вони давно повинні сидіти в тюрмі за грабунок держави по-крупному. Міліція як була в ж***і, так і лишилась і ніяких реальних кроків ніхто не робить, щоб змінити ситуацію на краще - одна показуха. При настільки прогнившій системі і низький зарплаті жодна поважаюча себе порядна людина працювати в МВС не зможе.
знайомий Показати IP 5 Червня 2014 06:36
його за квотою Бондара призначили, він його кум.тільки і вспливає після революцій, як в ківерцях в 2005 році.
аноніму до Васі Показати IP 5 Червня 2014 08:43
Повністю згідний - яка ж... була, така й залишилася. А працювати доводиться.
пенсіонер МВС Показати IP 5 Червня 2014 09:02
Вчився з "мукозом" в початковій школі міліції і про даного чоловіка хочу сказати, що він за посаду продасть свою маму та тата, до своєї мети піде по трупах,буде лизати з** тому, кому вигідно ,а про інші його чесноти і говорити не приходиться.Таке г***о не тоне...
борисюк іван Показати IP 5 Червня 2014 20:37
Прочитавши Ваші допису можу сказати напевно непогана людина цей муковоз інакше ці безімені тролі не виливалиби цей бруд.Якщо щось з цього правда назвіть своє імя.Якщо Вам плюють на спину Ви йдете попереду.
Читачка до борисюк іван Показати IP 10 Червня 2014 12:03
А ви його знаєте ? Все , що написано це правда ! Хто з ним працював будуть зі мною згідні.
САНЯ Показати IP 2 Липня 2014 19:24
ГА**О....
Анонім Показати IP 12 Листопада 2014 14:09
Муковоза в начальники сбу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus