USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі прикордонники затримали поляків із «наркотою». ФОТО

18 Вересня 2009 12:51
Начальник відділу прикордонної служби «Ягодин» отримав інформацію від начальника райвідділу МВС в місті Любомль про можливу організацію переміщення громадянами Республіки Польща наркотичної речовини на виїзд із України. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Під час проведення оперативними прикордонними підрозділами спільно із співробітниками Любомльської міліції перевірочних заходів було встановлено причетність трьох громадян Республіки Польща  до завантаження в автомобіль наркотичної речовини в селі Старовойтове та її можливе переміщення через ДКУ в міжнародному пункті пропуску «Ягодин-автостанція».
 
Начальник відділу прикордонної служби «Ягодин» поставив додаткове завдання щодо своєчасного виявлення в пункті пропуску причетних перевізників наркотиків, організацію спостереження та посилення заходів оглядової роботи.
 
Приблизно о 14.00, у пункт пропуску прибув автомобіль, який підпадав під визначену категорію ризиків. Старший зміни прикордонних нарядів прийняв рішення про проведення спільного з митниками поглибленого огляду цього автомобіля, під час якого, за допомогою службової собаки Рокі, під заднім сидінням авто виявили речовину рослинного походження зеленого кольору в двох  поліетиленових пакетах та в трьох пачках з-під цигарок загальною вагою 43,6 грама.
 
Як інформує начальник прес-служби, прес-секретар начальника загону, майор Олег Личковський, вилучену речовину відправили для проведення експертизи в місто Луцьк. Автомобіль «Рено», як засіб переміщення контрабанди, вилучили та оцінили у 12 тисяч гривень.Співробітники митниці вирішують питання про порушення кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 17:50
А де можна купити вилучене рено за 12 тис. грн.?
Анонім Показати IP 19 Вересня 2009 11:16
Де фото? Чому бред пишете???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus