USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі рятувальники виїхали на пожежу з новим підйомником. ФОТО

27 Вересня 2013 17:05
Луцькі рятувальники виїхали на виклик, щоб гасити пожежу на проспекті Відродження, 51. Сусіди почули запах диму, що долинав із замкненої квартири на 9 поверсі, і викликали пожежників.

Вогнеборці прибули на місце події швидко. Власників житла, що почало диміти, не було вдома, тож щоб дістатися до місця загоряння, довелося вибити двері.
Рятувальники використовували новий, найдовший підйомник, якого вони раніше не мали під час боротьби із вогнем у 16-поверхівці в центрі міста.

Журналісту Волинських Новин, який був свідком події, повідомили, що причиною виникнення диму була дошка для нарізки, яку залишили на увімкненій електроплиті.

На щастя, сусіди вчасно почули запах диму і викликали пожежників. Якби вони приїхали пізніше - займання і великого вогню не уникнули б.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА - ПОЖЕЖА У «ВИСОТЦІ». ФОТО. ВІДЕО













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АСЯ Показати IP 28 Вересня 2013 10:47
журналіст що написав цей бред Н Е У К .
Рома Показати IP 28 Вересня 2013 20:24
+100

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus