USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині з вогню винесли непритомного чоловіка

8 Червня 2015 15:47
На пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №11 селища Шацьк надійшло повідомлення про сильне задимлення у житловому будинку, що розташований на вулиці Незалежності. За 3 хвилини на місце події прибули рятувальники ДПРЧ-11.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

За свідченням сусідів, у будинку міг перебувати 58-річний господар, тож рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби рушили у задимлений будинок на пошуки потерпілого. Практично одразу вони виявили непритомного чоловіка і винесли його на вулицю, а тоді приступили до приборкання пожежі.

Уже за сім хвилин вогонь вдалося локалізувати, а ще за дев’ять хвилин горіння ліквідували остаточно.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, вогонь спалахнув через необережне поводження з вогнем під час куріння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лех Показати IP 8 Червня 2015 18:48
котедж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus