USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Луцькі саломани дивитимуться фільм Олеся Саніна

12 Жовтня 2008 09:30
На ІІІ Чемпіонаті любителів сала «З любов’ю… до САЛА» відбудеться презентація проекту відомого кінорежисера Олеся Саніна: «Документальний фільм «Сало». Про це «Волинським Новинам» повідомили в оргкомітеті фестивалю.
Чемпіонат любителів сала «З любов’ю… до САЛА» відбудеться в Луцьку вже втретє. Розпочнеться він у суботу, 18 жовтня:

До   12.00  - Заїзд учасників ІІI-го Чемпіонату любителів сала «З любов’ю до…САЛА» в м. Луцьк. Поселення в готелі;
13.00 - Екскурсія  по  місту  Луцьку  і  замку  Любарта;
14.30 - Урочисте відкриття  III-го Чемпіонату  любителів сала «З любов’ю... до САЛА» за участю  представників Волинської обласної і Луцької міської і районної влади, почесних гостей з різних  регіонів України і закордону, представників «Книги  рекордів України» та «Книги рекордів Гіннеса» (с. Рокині, Луцького району, Волинський інститут агропромислового виробництва).
15.00 – «Розвиток  свинарства  в  Україні  та  інших  державах» – наукова  конференція;
17.00 - Презентація проекту відомого кінорежисера Олеся Саніна: «Документальний фільм «Сало».
17.30 – Екскурсія  в  музей  історії  сільського  господарства  Волині;
18.00 - «Волинські  вечорниці з «Поліською» і  салом».
У неділю, 19 жовтня, заплановано:

11.00 - Виставка-продаж сала і виробів з сала;
11.30 - «Чарівне рильце» - конкурс краси  серед  свиней, виставка кращих порід свиней;
12.00 - «Сало, воно є завжди сало!» - інформаційний калейдоскоп про роль Сала в життєдіяльності людини і  суспільства;
12.30 - Конкурс  «Саломанів-товстунів» – на  найважчого  учасника  Чемпіонату;
13.00 – «З любов’ю до... САЛА» – церемонія встановлення рекорду у «Книгу рекордів України» і «Книгу рекордів Гіннеса» на найдовший у світі бутерброд з Салом і споживання його всіма бажаючими;
13.30 - «Саломани-богатирі» змагання силачів-учасників Чемпіонату (Встановлення нового рекорду – віджимання на одній руці від землі саломаном Олександром Бойком);
14.30 – «Рекорди любителів Сала» – конкурс серед учасників Чемпіонату на швидкість і кількість поїдання   Сала;
16.00 - «З «Поліською» і САЛОМ – свято буде вдалим!» - ексклюзивна шоу-програма з розіграшами цінних подарунків від торгової марки «Поліська».
17.00 - «Український салбургер» - презентація найбільшого у світі бутерброду з салом в народному клубі «Майдан» за участю представників «Книги рекордів України» та «Книги рекордів Гіннесса»;
18.00 - Закриття IIІ-го Чемпіонату любителів сала “З любов’ю... до САЛА”. Нагородження переможців за участю  представників «Книги рекордів України» і «Книги рекордів Гіннеса»;
18.30 - «Ода салу!» -  святковий концерт за участю любителів САЛА: легенди української естради ВІА «ВАТРА», лауреатів фестивалю «На хвилях Світязя» Володимира Бондарука, Адама Горбатюка, театру музичної пародії «Прозорі скельця» і популярного молодіжного  гурту «ОТ ВІНТА».
20.00 - Святковий феєрверк.
Довідково:
Головні спонсори: Група компаній «Континіум», ТМ «Поліська».
Офіційний спонсор: Ініціал.
Спонсори: Народний клуб «Майдан», пивний клуб «Оболонь», «Богдан», фірми: «Укрбізнес», «Сталкер», «Йодіс Лазурна», група «ЛАД»,  банк «Форум», ПП «Карпати», ресторан «Зелений гай»,  ПП «Ірта», магазин «Медіа-маркет», «Бобер».
Технічну підтримку-пряму трансляцію на весь світ у мережі Інтернет в режимі on-line на сайті www.idea-festival.lutsk.ua здійснює  «DATAGROUP».
Переможці будуть занесені в «Книгу рекордів України», нагороджені цінними подарунками і безкоштовними туристичними путівками за кордон туристичною компанією «FLASH travel-Галопом по європах».
Інформаційна підтримка: Національна радіокомпанія України, телекомпанія «УТР», Волинська державна телерадіокомпанія, FM радіо «Луцьк», FM «Наше радіо», FM «Сім’я і дім», інтернет-видання «Волинські Новини», газети: «Волинь», «Волинська реклама», «Волинські оголошення», «Всім», «Луцьк і лучани», «Відомості», «Волинська газета», «Сім’я і дім», «Твій вибір», журнали: «Твій стиль», «Луцьк на долонях», «Free time». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus