USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі тролейбуси завтра вийдуть на свої рейси?

14 Травня 2009 15:09
Чи вийдуть тролейбуси на свої рейси завтра, сьогодні станом на 15.00 так і не відомо. Таким є результат переговорів виконкому Луцької міськради із працівниками Луцького підприємства електротранспорту, – інформує 14 травня репортер «Волинських Новин».
За словами Луцького міського голови Богдани Шиба, у казну обласного бюджету вже надійшли державні гроші. Більше того, нарахована сума є навіть більшою від тієї, яка планувалася. З цього приводу градоначальник проводитиме переговори із головою Волинської ОДА, щоб домовитися про розподіл виділених коштів на користь підприємства електротранспорту і домогтися обіцяних півтора мільйона гривень.
Міський голова гарантував страйкарям, що завтра вони отримають на свої банківські картки зарплату за лютий і березень. Натомість працівники ЛПЕТ зобов’язані завтра о 06.00 ранку вийти на маршрути. Однак навчені минулорічним досвідом, коли обіцянки щодо погашення заборгованості не були виконані, кондуктори  та водії акцентують на своїй позиції: «Вийдемо на роботу – коли гроші будуть на руках».
Пропозиція на кшталт попрацювати до неділі  й у разі невиконання обіцянок продовжити страйк – у присутніх викликала лише обурення. Щоб остаточно вирішити питання, коли все ж таки вийти на рейси, працівники всередині колективу провели голосування, згідно з результатами якого більшість налаштована на продовження страйку.
Однак, після додаткового обговорення цього питання з Богданом Шибою, частина працівників підприємства електротранспорту припустила можливість того, що завтра вони працюватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Травня 2009 23:32
з Богданом Шибою, багато страйкив!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus