USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі туристи в парку смакували гречкою.ФОТО

28 Вересня 2009 14:32
Близько 100 школярів і студентів прийняли участь у туристичних змаганнях, які пройшли вчора у парку імені Лесі Українки. Після закінчення заходу учасників і всіх бажаючих пригощали чаєм та гречкою – інформують «Волинські Новини».
Уже вчетверте у Луцьку проходять заходи, приурочені до святкування Всесвітнього дня туризму. Цьогоріч туристи міській владі обійшлись у  6 тисяч гривень – повідомив депутат міськради від фракції БЮТ Сергій Григоренко. Кошти здебільшого витратили на оплату реклами, призів та туристичного спорядження.
«Останніх три роки змагання проходили в селі Гаразджа Луцького району. Але, щоб наблизити захід до лучан, змагання вирішили проводити безпосередньо у Луцьку», - зазначив пан Григоренко.
На заході учасники змагалися на смузі туристичних та велосипедних маршрутів. Опісля змагань організатори організували для зголоднілих туристів цілий казан з гречаною кашею.
Захід організували Луцький центр туризму і краєзнавства та туристичний клуб «Ми». Уже традиційно його підтримали міський голова Богдана Шиби, якого на святі представляв директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцькради Володимир Пащенко та депутат-бютівець Сергій Григоренко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 22:47
"Цьогоріч туристи міській владі обійшлись у 6 тисяч гривень... Кошти здебільшого витратили на оплату реклами..." - і де логіка? Міска влада рекламується чи що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus