USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судили чоловіка, який зґвалтував 20-річну лучанку в парку 900-річчя

29 Травня 2021 21:35
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який зґвалтував 20-річну дівчину в парку 900-річччя у вересні минулого року.

Луцький міськрайонний суд призначив ґвалтівнику покарання у виді 3,5 року позбавлення волі.

Злочин трапився 19 вересня минулого року близько другої години ночі. Злочинець подолав опір потерпілої, яка поверталась додому, застосувавши фізичне насильство та поваливши її на землю. Після цього він зняв з неї одяг та насильно вступив у статеві відносини, зґвалтувавши дівчину.

У суді ґвалтівник не визнав свою вину. Він розповів, що познайомився з потерпілою у соціальних мережах. Протягом тривалого часу вони спілкувались, зокрема і на інтимні теми. 19 вересня минулого року він побачив потерпілу біля магазину «Гроно Маркет», однак не підходив до неї та не показував, що вони знайомі, оскільки з нею був якийсь хлопець, з яким вони могли зустрічатись, тому він так повівся, щоб не зашкодити їй.

Коли вийшов з магазину, то побачив, що вона звідти пішла сама, тому вирішив її наздогнати. По дорозі вони говорили, потім у парку присіли на лавочку, де домовились вступити у статеві зносини, тому перейшли до місця, де їх ніхто не міг побачити, та за добровільною згодою вступили у статеві зносини.

Злочинець категорично стверджував, що будь-якого насильства щодо дівчини не чинив. З його слів, після статевого акту вона почала натякати на подальші зустрічі, однак він повідомив, що має сім`ю, тому потерпіла розплакалась та побігла додому.

Потерпіла зазначила, що раніше не знала чоловіка. У ту ніч він стиснув її за шию та утримував ледве не до втрати свідомості, іншою рукою він затискав їй рот. Поваливши на землю, чоловік насильно стягнув з неї одяг та вступив у статеві відносини. Дівчина наполягала на найсуворішій мірі покарання.

Незважаючи на невизнання вини, суд дослідивши докази та вислухавши потерпілу, все ж дійшов висновку, що чоловік винен у вчиненні злочину. Відтак ґвалтівнику призначили покарання у виді 3,5 року позбавлення волі. Також він змушений буде виплатити 75 тисяч гривень моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ого Показати IP 29 Травня 2021 21:50
Новий метод. В Польщі стільки не заробить. А чуваку ще мало дали за таке.
берия Показати IP 29 Травня 2021 22:02
мало дали
Куні Показати IP 30 Травня 2021 07:52
Незрозуміло, то вони через соціальні мережі спілкувалися чи ні, дослідження проведені, якщо так то вона оговорює його і мстить за щось. Питання не висвітлено до кінця.
Олександр Показати IP 30 Травня 2021 09:07
В 2 години ночі.ТА ВОНА ПЕВНО ДИКА.
ВІРУС Показати IP 30 Травня 2021 09:09
Вона з третьої зміни з ЛШК поверталася.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus