USD 40.20 40.60
  • USD 40.20 40.60
  • EUR 40.30 40.90
  • PLN 10.16 10.35

Луцькі вулиці прибиратимуть від сміття після зими

8 Березня 2013 08:01
Загальноміська акція «Екологічний квартал» відбудеться у Луцьку з 22 березня до 24 травня 2013 року.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, у рамках акції підприємства, установи, заклади та організації різних форм власності міста проводитимуть роботи з упорядкування та благоустрою власних та прилеглих територій. Зокрема відділ екології, департамент житлово-комунального господарства міської ради із залученням територіальної громади, громадських організацій забезпечуватимуть впорядкування місць загального користування, водоохоронних зон водних об’єктів міста.

Наведення належного санітарного стану на території парків та закріплених скверів здійснюватиме комунальне підприємство «Парки та сквери Луцька».

Також у місті планують санітарне очищення загальноміських територій (скверів, кладовищ, меморіалів тощо), власних та прилеглих територій комунальних підприємств, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, прибирання дворових майданчиків та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків, проводитимуть комплекс робіт із впорядкування зелених насаджень загального користування, очищення вулиць та шляхопроводів від сміття та піску після зими.

У рамках акції міські загальноосвітні заклади спільно з комунальним закладом «Міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Луцької міської ради» будуть проводити екологічні заходи. Зокрема, у березні заплановано організувати конкурс колективів учнівських екологічних агітбригад та конкурс плакату на екологічну тематику. У квітні – конкурс науково-дослідницьких та винахідницьких проектів, загальноміське свято «Землю для нащадків збережемо» й різноманітні тематичні акції («День Землі», «День довкілля», «Діти за гуманне ставлення до тварин», «Посади дерево» (квітень-травень).

Також організують загальноміські природоохоронні заходи на підтримку дій світової громадськості проти змін клімату в рамках всесвітньої акції «Година Землі», «Зустріч птахів», Всесвітнього дня Землі, Дня довкілля.

Підвести підсумки акції та відзначити активістів планують до 28 травня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
street Показати IP 8 Березня 2013 09:29
Після зими настане літо...:) Це жахіття що робиться на вулицях! Зараз снігом знову присипе і - мер у "шоколаді"(багнюці)!:)
Обурений Показати IP 8 Березня 2013 09:53
Цікаво за що ЖКГ платять такі не малі зарплати?За погрузлий у смітті Луцьк?І хіба це не смішно,щоб очистити місто,то потрібно неодмінно проводити якусь акцію,та ще й чекати,аж 22 березня!!!Це вже виглядає не тільки,як "ОДОЛЖЕНИЕ",а як повне нахабство зі сторони бездіяльної міськради!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus